Най-добрите коли за парите си за 2015 г.

  • 19 декември 2014 19:05

  • 1553
  • 0
Най-добрите коли за парите си за 2015 г.
©

Потребителското издание Consumer Report представи автомобила, който според него ще предоставя най-добра стойност за парите си. Името на автомобилния производител най-вероятно едва ли е изненада за повечето хора, защото става въпрос за Toyota. Моделът е Camry Hybrid.

И докато от изданието определят автомобила на стойност 29 000 долара (в САЩ) като „способен, но не вълнуващ“, той се определя още като „достъпен за пространството, което предлага, комфортен и като цяло функционален“.

Посоченият модел минава 100 километра със 7.4 литра, което е доста добро постижение за среден клас седан. Оценката е дадена на база на съчетание между фактори като надеждност, сигурност и разходи за миля през първите пет години, на база проучване сред 200 марки автомобили.

Най-добра стойност за парите си при спортните високопроходими модели (SUV) се дава от модела Subaru Forester 2.5i Premium, който е с разход от 58 цента на миля спрямо средното за класа от 76 цента на миля, според изчисления на изданието. Най-добрият избор при кабриолетите е Mazda Mx-5 Miata. Автомобилът с най-лоша стойност за парите си се присъжда на Jeep Wrangler.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
1553 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини