Миков се присмя на Борисов: Заемете се с импорт на бобови растения

  • 19 декември 2014 18:41

  • 2772
  • 5
Миков се присмя на Борисов: Заемете се с импорт на бобови растения
©

БСП е единствената последователна сила и опозиция на днешното управление. Това е така по отношение на образованието, по отношението на общественото осигуряване, по отношение на доходите. Това каза лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в предаването "Още от деня" по БНТ.

България е силно разделена държава. Няма никакво учудване и, че в БСП има разделителни процеси, въпреки това решенията, взети на Националния съвет трябва да се спазват. Не е нужно всички да са на моето мнение, посочи Миков. БСП трябва да бъде най-силната политическа партия. Противоречията ме стимулират да вървя по пътя, който съм поел. Въпреки това лидерът н БСП увери, че всеки, който пречи на пътя ще трябва да бъде отстранен.

Отношението ни към Русия не може да се влияе от икономически и конюнктурни процеси. Това е страната, която ни е освободила. Жалко е, че загубихме геостратегическите си позиции. България трябва да умее да отстоява националните си интереси. Едва тогава ще могат и другите страни да ни разберат, смята Миков.

Попитан какво мисли за идеята да се изгради газов разпределителен хъб в страната ни, Миков реагира иронично. По-добре правителството да се заеме с импорт на бобови растения. Предложението на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се изгради газов хъб във Варна е смешно. Първо трябва да се осигури газ за това.

На хората, които са се излъгали да гласуват за АБВ ще кажа да очакват разочарование. Не виждаме какво правят в дясно управление, но да са живи и здрави, всеки сам избира пътя си, каза Миков.

В отношенията ни със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на няма жълта нишка. Не се съветваме, но обменяме идеи.

Очакваме трудна 2015 г. Желая една много по-добра за България година. Нека бъде по-успешна за БСП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2772 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
*

2014.12.29 | 11:08

5
МУНЧО !
2

2014.12.29 | 11:08

4
Непоправим Мунчо

2014.12.29 | 11:08

3
За газ ТИКВАТА да разчита на гъза си !
Важно!

2014.12.21 | 07:17

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

2014.12.20 | 09:35

1
Тя Русия веднъж ни освободи за което сме й признателни 300 години напред... Но за възцаряването на селяндурите през 1944г. за тези 70 години изостаналост и постоянно на червено да бъде хазната няма как, а и прости хора са на власт - това е пагубно за всяка държава - и всяка държава от бившия соц блок сега агонизира с най-ниски заплати в Европа

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини