Повече полицаи по улиците на Варна за празниците

  • 19 декември 2014 16:39

  • 652
  • 0
Повече полицаи по улиците на Варна за празниците
©

Засилено полицейско присъствие по време на коледните и новогодишните празници ще има във Варна, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Особено внимание ще се обърне на местата с традиционно струпване на хора - големите търговски центрове, пазарите, площадите и гарите. С полицейски сили ще бъде обезпечено нормалното протичане на новогодишния концерт на входа на Морската градина.

Специални проверки вече се извършват в търговската мрежа за съхранението и продажбата на пиротехнически и взривни вещества.

Ежедневно и през цялото денонощие ще се провеждат специализирани операции по широкообхватния метод за техническата изправност на автомобили, както и за евентуалната употреба на алкохол и упойващи вещества от водачите.

В дните, в които се очаква трафикът в града и областта да бъде натоварен, се предвижда допълнително полицейско присъствие.

Ръководството на ОДМВР – Варна призовава всички граждани и гости на града към отговорно поведение, както на пътя, така и по време на коледното пазаруване и празнуване.

Последвайте канала на

Нора Виткова
652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини