Повдигат обвинение на мъжа нападнал лекарка

  • 19 декември 2014 16:10

  • 1785
  • 1
Повдигат обвинение на мъжа нападнал лекарка
©

35-годишният Стоян Костадинов, който нападна лекарка в Раковски, вече е с повдигнати обвинения. Той е привлечен като обвиняем от Районна прокуратура - Пловдив за нанасяне на лека телесна повреда на д-р Божидара Пеевска, съобщи 24 часа.

Инцидентът стана на 14 декември през нощта, когато в помещение на Бърза помощ в Раковски, когато д-р Пеевска е била дежурна.

Нападателят е придружавал майката и бабата на малко дете, което е пило перилен препарат. Когато д-р Пеевска се опитала да обясни, че се налага спешна промивка, която може да се извърши само в Клиниката по токсикология в Пловдив, към нея били отправени обиди и заплахи от двете жени, а обвиняемият я ударил по главата.

По делото са разпитани свидетели, направена е съдебна медицинска експертиза, извършено е разпознаване и са приложени писмени материали.

Обвиняемият е задържан от наблюдаващия прокурор за 72 часа. В хода на делото е установено, че Стоян Костадинов е криминално проявен и осъждан. За издирването му бе впрегнат гигантски ресурс на полицията не само в Пловдив, но и в Сливен и Нова Загора. След като бе обявен за общодържавно издирване, обвиняемият сам се предаде в РПУ- Раковски с адвокат. В късния следобед днес Районен съд- Пловдив ще гледа мярката му за задържане.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1785 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.12.29 | 11:59

1
ГИГАНТСКИЯ РЕСУРС ВИДИШ ЛИ ТИ . И гигантския си ресурс си го сложете на бубите , ако мангустата не се предаде сама, няма намиране с ГИГАНТСКИЯ ВИ РЕСУРС . Какво нещастие се вихри в МВР.

Добави коментар

Водещи новини