Спипаха трима наркодилъри

  • 19 декември 2014 13:41

  • 1615
  • 1
Спипаха трима наркодилъри
©

Трима души са били арестувани в Сливен при полицейска операция срещу притежанието и разпространението на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

При проверка на автомобил, шофиран от 22-годишен мъж от града, са били открити найлоново пликче с около 0,5 г бяло прахообразно вещество. Под волана на колата са намерили 11 топчета от алуминиево фолио, съдържащи канабис. Под надзора на Окръжна прокуратура - Сливен, в дома на същия мъж са намерени и иззети 13 топчета от алуминиево фолио, съдържащи канабис, и електронна везна. Задържаният не е криминално проявен, арестуван е за 24 часа.

И други двама мъже - на 23 и 25 години, са задържани вчера за притежание на наркотици. При проверката у тях е намерен канабис. Образувани са досъдебни производства, съобщава БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1615 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.12.20 | 09:37

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини