Задържаха трима, пребили и ограбили две възрастни жени

  • 19 декември 2014 10:38

  • 1270
  • 0
Задържаха трима, пребили и ограбили две възрастни жени
©

Трима мъже са задържани от полицията броени часове след като са извършили грабеж на две възрастни жени, живеещи в село Елисейна, съобщиха от Областна дирекция /ОД/ на МВР във Враца.

Вчера около 4,20 часа е получен сигнал в полицейското управление в Мездра, че трима с маски на главите са разбили входната врата на къща в село Елисейна, в която живеят две сестри на възраст 84 и 81 години. Мъжете нанесли побой над възрастните жени, за да ги принудят да им кажат къде са скрили парите си. Грабеж не е извършен, защото в къщата не е имало никакви пари, уточняват от полицията.

По "горещи" следи полицията е разкрила и задържала извършителите на нападението- И.М. /37 г./ от свогенското село Габровница, И.И. /21 г./ от Елисейна и Т.И. /20 г./ от същото село. Първите двама са криминално проявени и осъждани за кражби, се посочва в съобщението на ОД на МВР. Тримата мъже са задържани засега за 24 часа в ареста на полицейското управление в Мездра.

Двете възрастни жени стават жертва на нападение за втори път тази година. При първия случай в началото на тази година те отново бяха пребити и ограбени от маскирани. Тогава нападателите ограбиха от тях 5 000 лева, мобилен телефон и други лични вещи. Полицията разкри нападателите, които бяха осъдени на по 10 години затвор.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1270 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини