Осъдиха кюстендилец, нарекъл комшийка "булдог"

  • 19 декември 2014 09:51

  • 1497
  • 0
Осъдиха кюстендилец, нарекъл комшийка "булдог"
©

300 лева обезщетение да плати кюстендилецът Красимир Атанасов (62 г.) на съседка по блок, която обидил с непоносимото за една млада жена "булдог", постанови районният съд.

Разправията между сприхавия мъж и 30-години по-младата от него комшийка Симона Стоименова е от септември м. г. Домсъветът в един от 15-етажните блокове до река Банщица в областния град свикал общо събрание по натрупаните задължения от обитателите по поддържането на кооперацията. Тогава Симона в упор упрекнала съседа Красимир, че не си плаща редовно за почистване, за стълбищното осветление, за охрана и др., а харчи пари по купони и запои. На което съседът отвърнал с ругатни, от които тук си позволяваме да цитираме само "булдог", пише banker.bg

Първоначално искът за обезщетение от засегналата се жена бил за 2500 лева. Съставът обаче намалил значително тези претенции. Двамата са освободени от наказателна отговорност, каза съдията по делото Мая Миленкова.

"Малко му е - да сравниш една жена с куче е една от най-непоносимите обиди и оскърбления", коментират кюстендилки, разчепквайки случая.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини