Разследват групово блудство в дом за деца

  • 19 декември 2014 08:36

  • 1876
  • 2
Разследват групово блудство в дом за деца
©

13-годишен възпитаник на Дома за деца лишени от родителски грижи във Велики Преслав е блудствал с 11-годишен.

Случаят гръмнал в сряда, а в момента с всички деца, замесени в инцидента, работят психолози, тече и досъдебно производство. Заподозрян като инициатор на неуспялата оргия е 13-годишният С. Момчето живеело в една стая с друго дете, което допреди по-малко от месец било в приемно семейство, но с решение на социалните служби било взето от семейството и настанено в детския дом.

Завчера баткото хванал по-малкия си съквартирант, събул му панталона, метнал го на леглото, запушил с ръце устата му, за да не вика, и се опитал да го изнасили, но май не успял, пише „Монитор”, като се позовава на неофициална информация. После излязъл и отишъл в съседната стая да разкаже за подвига си на съседите, поканил и тях да се пробват с малкия. Двама опитали, но не могли и те да направят нищо.

Тогава С. се качил на горния етаж и повикал три по-големи момчета. Те обаче, като разбрали какво става, се възмутили и казали на възпитателката си. Абсолютно нищо не мога да коментирам, докато не приключи разследването, нямам и право да говоря, лаконична беше директорката на дома Диана Денева-Дучева. Само каза, че случаят ще се решава по Закона за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. 11-годишното момче е било обект на сексуално посегателство от страна на 45-годишен мъж преди по-малко от 2 години.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1876 2

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.09 | 11:55

2
Изроди!
BeIn Sports

2014.12.19 | 18:00

1
The Wire Sezon 4...:D:D:D

Добави коментар

Водещи новини