Зеленогорски и Диана Йорданова в спор за пенсионната реформа

  • 18 декември 2014 17:58

  • 1359
  • 2
Зеленогорски и Диана Йорданова в спор за пенсионната реформа
©

„Нашите виждания за пенсионна реформа – до края на март ще бъде извървян пътят, за да бъде постигнато максимално широко съгласие, така че пенсионната реформа да бъде приета единодушно. Никой не говори за национализация на пенсионните фондове. Навсякъде в нашата програма се говори за демократични принципи.“

Това заяви Диана Йорданова от ГЕРБ по БТВ.

Отказвам да обсъждам експертната част по тази тема, заяви от своя страна Найден Зеленогорски от Реформаторския блок. Ако искаме този модел да бъде променен към по-добро, тогава съвсем логично е да този път да бъде извървян, допълни той.

Имаме подписан коалиционен договор, който вие нарушавате, обърна се Зеленогорски към представителката на ГЕРБ. Това решение е взето още в неделя, уточни Диана Йорданова.

Двамата влязоха в спор за вземането на решения в партиите, в които членуват. Имахте достатъчно време да реагирате, а не точно днес, заяви Йорданова, обръщайки се към Зеленогорски. Предложението ще влече утре в дневния ред на парламента, заяви Йорданова.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1359 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.18 | 21:51

2
за първи път браво борисов направете коалиция с бсп щом рб не ви иска

2014.12.18 | 21:51

1
При положение, че човек избере частен фонд от НОИ ще преведат ли вноските му в този фонд, или са безвъзвратно изгубени в общия кюп?

Добави коментар

Водещи новини