Задържаха харманлиец и бургазлийка за съхранение на дрога

  • 18 декември 2014 13:45

  • 1213
  • 2
Задържаха харманлиец и бургазлийка за съхранение на дрога
©

Харманлиец и бургазлийка са задържани за съхранение на дрога, съобщиха от пресцентъра на МВР.

10 минути след полунощ днес, служители на РУ-Димитровград забелязали лек автомобил „Форд Ескорт” да се движи несигурно по улиците на село Райново.

При подадения своевременно сигнал за спиране на колата, водачът увеличил скоростта и се отправил към Димитровград. Минути по-късно хондата с 30-годишен мъж и 18-годишната му спътничка са спрени на околовръстния път на града.

Двамата са проверени за употреба на алкохол и упойващи вещества, като положителна се оказва втората - тестът реагирал на амфетамин и метаамфетамин.

В хода на проверката, девойката изпаднала в неадекватно състояние, причинено от употребата на дрога. Спешно е откарана в ЦСМП-Хасково, където е стабилизирана.

В колата проверяващите намерили саморъчно свита цигара и топче от станиол с изсушена листна маса - 1,5 грама, реагирало при полеви тест на марихуана. Двамата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

1213 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.22 | 06:57

2
Не тровете децата с тези токсини,съсипвате живота на малобройното поколение,да ги тикнат в затвора и никаква дрога,докато не се очистят!
niakoi

2014.12.22 | 06:57

1
posledno Ford ili Honda :D

Добави коментар

Водещи новини