Как да задържите жената до себе си?

  • 18 декември 2014 13:41

  • 1673
  • 0
Как да задържите жената до себе си?
©

Получихме едно интересно писмо от читателка, която много иска да възпита своя приятел, а и мъжете в задържането на жената до себе си. Сами се досещате, че бяхме изключително отговорни в прочитането на нейното писмо и сме сигурни, че никой не е казал "кифла" на глас, докато сме разглеждали размислите и страстите.

Ако бяхме отговорно списание, което слуша жените, веднага щяхме да се преместим при колежките, за да хапваме овесена палачинка с фреш от сини сливи, но за беда сме закърмени с биричка и картофено пюре, което си личи по стабилната форма - съвършена сфера в коремната област.

Първата и най-голяма грешка на мъжа е да започне да мисли как да задържи жената до себе си. С появата на тази идея, вече е ясно, че нещо не е наред и всичко пропада по-бързо от Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед - сега също не е китка с Луис, ама ще си купят още играчи от Реал Мадрид, за да закърпят положението. Не сме писали за съветите по задържането, ако не броим половите маратони, защото наистина не виждаме особен смисъл.

Не препоръчваме тази практика по следните причини:

1. Излагате се

Фактът, че сте родени под съзвездието на грешния и силен пол, означава, че е време да откриете някои от най-адекватните добродетели - мъжка чест, мъжка солидарност, мъжка вярност и мъжка дума. Всичко това не съществува в женския свят, където дори и свинята на село трябва да се конкурира с чуждата. Ако във вашата връзка редува времето за чупене на чинии със заплахи, скандали и нацупени фейсове, замислете се за евентуалните съвети за изпускане на жената до себе си. Може да сме търпеливи животни, но си имаме шефове, които да ни викат достатъчно, за да търпим и женски крака на главата си. Ако се поставят в спалнята ще бъдем мирни и тихи, ама...

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини