Карбовски хлътна по Вулева

  • 18 декември 2014 13:08

  • 6794
  • 6
Карбовски хлътна по Вулева
©

Нещо повече от приятелство и професионални отношения се случва в последно време между Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в и Албена Вулева, кълнат се общи приятели и колеги. След излизането на пиперливата водеща от „ВИП Брадър" тя прекарва цялото си време в компанията на ъндърграунд журналиста, а от своя страна той не крие, че изпитва истински симпатии не само към характера й, но и към визията й.

Познанството на Карбовски и Вулева не е от днес, припомнят осведомени. Двамата се знаят още от края на 90-те, когато са репортерствали в различни кабелни и национални телевизии. Срив в отношенията им настъпва през 2005-а година, когато Карбовски е чест обект на жлъчните коментари на Вулева в „Сигнално жълто", но въпреки това преди 2 години помежду им се заражда наново дружба, която прераства и в професионална, след като Мартин официално приема под крилото си Вулева, пише в. "Всеки ден".

Блондинката става външен автор в блога на Карбовски, където тя пише статии на парче срещу хонорар.Мартин не крие, че е впечатлен от качествата на Албена и най-вече острия й ум, заради което я цени изключително много като автор и журналист. Разговорите помежду им обаче далеч не били делови и те често прекарвали нощите си в онлайн кореспонденция в социалните мрежи.

Близки до Карбовски разкриват, че именно заради чувствата му в последно време и най-вече налегналата го самота той е започнал да обръща повече внимание на външния си вид. Сега например той много се зарадвал, че може да се докара да прилича на най-модерния тип мъже в света - лъмбърсексуалните.

В САЩ и Европа това е последният писък във визията на силния пол - вместо изнежените „метросексуални" градски момчета, които се епилират и миришат добре, жените вече предпочитали т.нар. дървари. Колкото по-брадясал, груб и все едно току-що излязъл от гората е един мъж, толкова по-търсен е от дамите на Запад. Именно с това течение приятелите на Мартин си обясняват избуялата му гъста брада като на лесничей, с която се появи на финала на „Биг Брадър".

Последвайте канала на

Novini.bg
6794 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.15 | 01:32

6
Аз пък бих я изплющял и докато я плющя.. сигурен съм че дъртата скумрия майка й ще ми шепти в ушите ие ие клааас клааас

2014.12.20 | 22:52

5
Няма лошо,щом се харесват,но престанете да лъжете,никой не харесва тип “дървари“ на Запад,не забелязвам такова нещо,въпреки,че живея в Европа.Брадясали,първобитни,орангутани и динозаври.
.

2014.12.20 | 21:28

4
И аз бих я уважил

2014.12.20 | 21:28

3
Искам да я чукам в устата,докато Карбовски ми лиже гъза !
23

2014.12.20 | 20:49

2
е той Карбовски по кого ли не хлътва...и в жената на Христо се влюби..па него кой ли го харесва..

2014.12.20 | 20:49

1
Karbovski iska da chuka maika i .Navremeto varteshe shpakli i na Lili Ivanova.

Добави коментар

Водещи новини