Крокодила плаши прокурор с дело за клевета

  • 17 декември 2014 21:47

  • 2246
  • 0
Крокодила плаши прокурор с дело за клевета
© Булфото

Емил Милев-Крокодила е пратил на съд прокурора, повдигнал му обвинение, че е бос на банда за магистрални грабежи. Обвинителят Георги Мойсев ще отговоря по три дела - две за клевета и едно за злоупотреба с доказателства. Това заяви Крокодила в спецсъда днес, където поиска да излезе от ареста.

От думите му стана ясно, че той настоява да получи и 50 000 лв. обезщетение от Мойсев за причинени му неимуществени вреди, пише "Труд".

"Прокурорът ме набеждава и използва неистински доказателства срещу мен. Непрекъснато ме замерват с престъпления - убийства, грабежи", оплака се Милев. Заради това и поиска отстраняването на обвинителя от делото му. Съдия Пламен Панайотов обаче отказа, като посочи, че Крокодила и адвокатът му не са предоставили никакви доказателства за водени дела срещу прокурора. Не доказали и че Мойсев е предубеден и заинтересован от изхода на разследването.

Въпреки това в пламенна реч пред съда Крокодила заяви, че свидетелите срещу него са лъгали. Един от тях дори бил невменяем, твърдял, че си говори с извънземни. Мойсев възрази и настоя Крокодила да остане зад решетките.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2246 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини