Сидеров в Москва: Превърнаха България в оръжие на антируската офанзива на Вашингтон (видео)

  • 17 декември 2014 19:02

  • 7766
  • 99
Сидеров в Москва: Превърнаха България в оръжие на антируската офанзива на Вашингтон (видео)
© Пресцентър "Атака"

"За моите колеги от другите партии да търсиш приятелска връзка с Москва днес е "политически некоректно". Ще им се скарат от американското посолство в София. Това заяви днес Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в словото си пред Държавната дума на Руската федерация, съобщи пресцентърът на на ПП "Атака".

"Защо стана така, че след като бяхме в една и съща общност с руските ни приятели, днес сме в противникови лагери? Кой  противопостави два приятелски народа, които имат обща история, език, религия и култура? Аз имам отговор на този въпрос. Води се война. (От) тези, които създадоха най-голямата в света печатница на пари без покритие, тези, които провокират и направляват банковите и икономическите кризи, тези, които искат да колонизират света, защото смятат, че е техен. Да, срещу Русия днес се води икономическа война, но тя се премина и в истински военни действия. На полето на Украйна САЩ воюват срещу Руската Федерация с ръцете на фашизирани елементи и обикновени наемни убийци. Защо? Защото през последните 14 години, Русия стана силна и здрава държава, работеща за интереса на народа си, а не за интереса на чужди компании. Това свикналите на еднополюсен и манипулиран от тях свят атлантически "господари на света" не можеха да простят. Тази игра на отвъдокеанските стратези е обречена, но те още не знаят това", заяви Сидеров.

"В тази геополитическа битка обаче, моята родина България бе превърната в инструмент, в оръжие на антируската офанзива на  Вашингтон. България търпи огромни загуби заради безумните санкции срещу Русия, наложени от Вашингтон и послушно изпълнявани от ЕС. Ние не сме били и никога няма да бъдем атлантици. В България има много хора, които мислят като мен, но те нямат трибуна и възможност за влияние", продължи Сидеров.

"Приемете от името на изстрадалия български народ най-сърдечните уверения, че геополитическите игри на атлантиците няма да обърнат мислите и чувствата на сънародниците ми. Като дълбоко вярващ човек съм убеден, че това е Божията промисъл и другояче не може да бъде! С нами Бог, братя, тази битка е духовна и в нея ние ще бъдем победители!", завърши словото си той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7766 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
БИБЛИОТЕКАР

2015.07.03 | 06:46

99
ПЕРХИДРОЛЧО СВАЛЯШЕ АЛЬОША ОТ НАРЯД И ПИШЕШЕ ОДИ СРЕЩУ РУСКИЯ БОТУШ НО ОБЪРНА РЕЗБАТА И МИНА НА ДРУГИЯ БРЯГ САМО ТВОРЧЕСТВОТО МУ ОСТАНА ВЕЧНО ДА ЖИВЕЕ
Българанов

2015.07.03 | 06:42

98
Браво на Сидеров! Отново за сетен път се показва и се държи като истински православен християнин и родолюбец! А за грешките в руския език ще му простят- и руснак ще направи грешки ако държи реч на български..Важно е чуството на лоялност на българина към руския човек,съхранил и опазил нашите общи религиозни основи, езиковата ни и писмена близост! А предатели и мекерета/дьонмета и явни гьотверени винаги е имало и ще има!

2015.07.02 | 18:33

97
Рубладжийска проститутка , както и цялата тъпа сган , наречена партия Юруш !! Оставай при блядовете , на България не си необходим , мама ти и болшевишки агент и близач на Джуджето -малоумник !!

2015.07.02 | 18:33

96
Както винаги, Болен Пидеров бяга от лудницата...
един българин

2015.07.02 | 18:32

94
Добре, нека се развиват икономическите отношения с Русия, но защо воленчо е отишъл там, кой е той за да представлява мен и останалите българи. България има правителство, президент, външно министерство и дипломати. Не съм съгласен политическа партия, едва спечелила вход в НС да изразява мнението на цял народ. А относно Русия и братските отношения- същото както и отношението на САЩ и ЕС- всичко е за пари, икономически интереси и власт! Много болни мозъци има на този свят- едни боледуват за имане, други за власт, трети кой знае на какви изродени блянове слугуват !
Сидеров е прав

2015.07.02 | 18:32

95
И аз не съм съгласен педераста росен плевналиев или мутрата бойко борисов да ме представляват.Нямаме икономически връзки със Русия благодарение на правителството и жалкия идиот плевналиев!
реалист

2015.07.02 | 18:32

93
това не помага на Pусия. това предизвиква обратен ефект в българите
до 93

2015.07.02 | 18:32

91
росен плевналиев е педераст и американска курва като теб прасе!Да не говори как беше избран със измама.Разбрали мършо тъпа селска и продажна?

2015.07.02 | 18:32

92
Kaжи селтак, защо помиярът- долнен сайдероглу е писал cтaтиятa "Дa ocвoбoдим Aльoшa oт нapяд"? Кажи псе продажно и миризливо! :)
11

2015.07.02 | 18:31

90
Крайно време е, някой да нарече нещата с истинското им име а именно война срещу православието.

2015.07.02 | 18:31

89
бойко борисов ланаря от село банкя!
do 103

2015.07.02 | 18:31

87
Стига си грухтял бе прасе гърбаво!борисов тиквата нали е чел само Винету бе лайнар, и ти като него дори детски книжки не си чел!В мизерия гние народа благодарение на крадливите мърши от герб!

2015.07.02 | 18:31

88
ама ти чете ли великото творение на ямболския селтак- "Да свалим Альоша от наряд"?? А видеото с "брилянтния му руски" гледа ли?? Невероятно забавно! много се смях и няколко пъти си го пусках :))) Ай ся оди ритни две буци на къра и лягай при овцете на топло! :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини