Българска игра за Дядо Коледа радва мобилните потребители

  • 17 декември 2014 13:06

  • 2356
  • 0
Българска игра за Дядо Коледа радва мобилните потребители
©

Наближаващите празници винаги са добър повод да погледнем по-ведро на света около нас и да потърсим онова забавление, което толкова често ни се изплъзва в напрегнатото ежедневие.

И както често се случва, достатъчно е само да посегнем към мобилния си телефон, пише сп. "Обекти".

А още по-добре е, когато можем да направим това с една българска игра, което е добро постижение на конкурентния пазар за мобилни приложения. Тя се нарича Running with Santa 2 и представлява забавна 3D игра за бягане, налична в онлайн магазините на Google Play, Amazon, Windows Phone и Apple App Store.

Изцяло преведена на български език, играта е специално адаптирана и за местния пазар. Тематична в духа на Коледа, Running with Santa 2 отправя предизвикателство към потребителите да събират множество разпиляни подаръци, преодолявайки различни препятствия по пътя си.

Тя е продукт на студиото "Зариба", което е на пазара от 7 години като непрекъснато се развива и заявява сериозно амбициите си на световно равнище. През годините "Зариба" успешно си партнира с индустриални гиганти като Уолт Дисни и др. Портфолиото от игри на компанията непрекъснато расте като до момента студиото е продуцирало над 30 игри, дистрибутирани чрез iTunes, Google Play и други алтернативни канали.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2356 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини