Крисия по-желана от Лили за празниците

  • 17 декември 2014 06:26

  • 3419
  • 4
Крисия по-желана от Лили за празниците
©

Ангелогласното момиченце Крисия Тодорова се оказва по-желан гост на партита дори от самата Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Хлапето, което ни прослави на детската „Евровизия” в Малта тази година, е плътно ангажирано от 20 декември чак до Нова година, пише в. "Монитор".

Тогава Крисия ще пее в родния си Разград. Около Коледа чаровницата ще украси няколко частни партита, ще гостува и на празничните концерти в Димитровград и Шумен. Хонорарът на момиченцето е между 3 и 5 хиляди лева част от които според pik.bg отиват при продуцента й Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Примата на родната естрада тази година няма да има участия навръх Нова година. Единствената проява на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи ще бъде по Коледа, когато тя ще изнесе концерт в Sofia Live Club. Това е първият случай, в който певицата ще работи на светлия празник. От години се знае, че по Коледа звездата не приема никакви ангажименти.Една от причините изпълнителката на „Детелини” да няма много участия по празниците е високият є хонорар от 20 000 лева. Въпреки трудната икономическа ситуация у нас тя не е склонна да свали тарифата.

Васил Найденов обаче изпреварва Лили с 4 участия за двата празника тази година. Той ще има по една изява на частни партита на Бъдни вечер и на Коледа, а в новогодишната нощ ще изнесе концерт на открито на площад „Тройката” в Бургас.

Веднага след това ще забавлява гостите в петзвезден хотел в морския град. От всяко участие Кеца ще прибере по 15 бона, които ще раздели с екипа си. Найденов е сред малкото естрадни изпълнители, който държи на свое озвучаване, включено в общата цена на изявата му.

Последвайте канала на

Novini.bg
3419 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.19 | 00:01

4
biax pisala mnogo pati 4e tova e badesta folkadjiika i al4nosta za pari ste e pogubi.Ega ti prostastinata da karat tova dete da xodi ot kra4ma na kra4ma da pee.Sram za roditelite i .

2014.12.19 | 00:00

3
Kato pootrastne shte stane krachmarska pevica s konsumacia.
no

2014.12.19 | 00:00

2
Горкото дете, остана без детство!!!
цецо

2014.12.19 | 00:00

1
Айде сега да видиме къде е комисията за защита правата на детето

Добави коментар

Водещи новини