Бони си търси мъж за второ дете

  • 07 октомври 2011 19:41

  • 5500
  • 1
Бони си търси мъж за второ дете
©

Фолкпевицата Бони се стяга да ражда за втори път. Търси се само някой, който да свърши главната работа преди това - да я забремени. Ромската перла вече е майка на момиче - Михаела, който е от голямата й любов, бизнесмена Мечи. Връзката им отдавна обаче е в миналото, а към днешна дата Бонка отново изпитва желание да бъде майка.

"Аз много искам да имам момче. Докато Михаела иска сестричка и по този въпрос често спорим. Чудя се кой ли ще разреши спора помежду ни", с лукава усмивка подметна Бони в личен разговор, пише HotArena.net. Мечтата на Бони не е от скоро. Близките й се надявали да я сбъдне с последния й официален приятел Милен.

Двамата бяха дори пред брак, но според градската мълва проблемите на възлюбения й с алкохола се оказали решаваши за края на връзката им. Неотдавна тръгнаха слухове, фолкпевицата се е загаджила с богат чужденец, докато пътувала на участие зад граница. "Имам много приятели чужденци. Аз не знам да имам по-специален приятел такъв, честно казано. Щастлива съм и с много мъже. Сега му е времето да избера един от тях. В момента ги тествам и който издържи теста, ще бъде мой", добавя Бони.

Последвайте канала на

Novini.bg
5500 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.11 | 15:36

1
Каква е разликата между магистралната курва и обикновената курва във поп-фолка? Отговор - ебачите на обикновената поп-фолк курва са малко по-известни.

Добави коментар

Водещи новини