Наказаха пиян багерист с пробация

  • 16 декември 2014 11:37

  • 1292
  • 1
Наказаха пиян багерист с пробация
©

Варненският районен съд наложи пробация на багерист, управлявал превозното средство след употреба на алкохол. Наказанието бе наложено по силата на одобрено от съда споразумение.

61-годишният С. Димитров се призна за виновен в това, че вечерта на 11 март тази година във Варна, управлявал багер в нетрезво състояние, информира Дарик.

Водачът е бил засечен в района на Вятърна мелница по подаден сигнал от граждани, че багерът се движи в насрещната лента за движение. Дежурни полицаи спрели за проверка шофьора, който предоставил личните си документи, но под предлог, че ще потърси документите за багера – отново го привел в движение, след няколко метра отклонил машината към тротоара и се блъснал леко в бетонен стълб. При инцидента не са били причинени имуществени вреди. Взетата от водача кръвна проба отчела концентрация на алкохол в кръвта от 2,02 промила.

Димитров е с чисто съдебно минало. В продължение на 7 месеца той ще трябва да се регистрира по настоящ адрес при периодичност 2 пъти седмично и да провежда срещи с пробационен служител. Освен това, мъжът ще бъде лишен от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1292 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.12.16 | 11:56

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини