Всички жени, с които трябва да се срещнете

  • 16 декември 2014 10:41

  • 3377
  • 1
Всички жени, с които трябва да се срещнете
©

Един мъж е добър, колкото са били добри жените в предишните връзки. Защо? Както всяко друго същество в природата, мъжът също еволюира с времето и предизвикателствата, пред които се изправя. Не можем да върнем времето назад, за да съжаляваме или да предотвратим неприятните моменти от изневери и други подобни, но можем да извлечем поуките и да подобрим себе си.

Постоянното търсене на подобрение е в основата на всичко и именно тази философия върти света на силния пол. В определен период от живота ще дойде и времето за бракуване, когато твърдите, че сте намерили правилната жена, докато приятелите мислят план за избавлението от мъките. Някой дори ще предложи да направите сватбата в стил "Борат" с цел разтрогване на всички бъдещи проблеми, но уви. Преди да прекрачите прага на семейния живот, трябва да бъдете сигурни, че сте извървели ергенския си път, а това може да стане само след срещата с определен вид и брой жени, които често са строго индивидуални, но все пак. Представяме жените, с които трябва да бъдете във връзка, преди да решите, че Ви е време за брак.

Богата

Ако вярвате, че "Хубава жена" е възможна само за жените, тогава сте се объркали. Връзките с богати жени никога няма да доведе до нещо добро, но поне за кратко време ще Ви направи щастливи. Съмняваме се, че имате сестра на име Иванка Тръмп и със сигурност сте живели в лишения, мечтаейки за оригинални маратонки или телевизор в собствената си стая. Хората, които помнят 90-те са мечтали и за мобилен телефон, филмирайки се в различни истории. Някога ще срещнете жена с богата фамилия, която малко или много ще поиска да Ви поглези.

Неопитните ще вярват, че това е единственото, което един мъж може да поиска - жена, която да прави пари, докато спи и да му спестява всички грижи за бъдещето. Не се притеснявайте, отровата ще бъде в огромни количества, когато осъзнаете, че различията са повече от невероятни. Пригответе за празници, в които ще Ви бъде неудобно - тя ще Ви подари всичко, което желаете или някога сте мечтали, а Вие ще предложите скромни бижута от време на време, както и ненужни джаджи. Свикнали сме да получаваме снимки за подарък, а не да даваме. Да разказваме ли за вечерите, когато тя плаща сметките в бара, за заведенията, в които бутилка уиски ще струва повече от месечната Ви заплата? Да, това е само малка част от нещата, които ще Ви мъчат, когато заспивате. По празниците дори ще Ви взимат на почивки в чужбина и ще трябва да се усмихвате неловко, докато предлагате последните си пари за сметка, която не е Ваша грижа. Приемете факта, богатите се женят за богати и Вие сте просто временно решение. Положителното в цялата работа е, че най-накрая ще можете да имате мотивация да изкарате повече, да помиришете розите и поне да се размечтаете.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3377 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.12.16 | 12:06

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини