Благотворителна програма осигури подкрепа за трима студенти сираци

  • 12 декември 2014 18:07

  • 2265
  • 0
Благотворителна програма осигури подкрепа за трима студенти сираци
©

На изискан коледен благотворителен бал бяха представени първите трима студенти сираци, които получават подкрепа за висшето си образование от Програмата „Бизнес и образование – ръка за ръка“.

Събитието се проведе вчера, 11 декември 2014 г., в зала Сердика на Шератон София Хотел Балкан и бе организирано от ВИЗА клуб и Фърст Консултинг, обединени във Фондация „Годишни бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори“, която осъществява благотворителната програма в партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Николай Геров - в специалност Финанси, Крум Христов - в специалност Финансов мениджмънт и маркетинг, и Иванка Илиева, в специалност Финанси са тримата студенти сираци с четиригодишна стипендия за образование и обучение във Висшето училище по застраховане и финанси.

Тримата бъдещи финансисти получиха лично от спонсорите на програмата и месечни стипендии от „Банка ДСК”; здравен пакет от „Сити Клиник”; таблети от „Леново”, шофьорски курсове от „Българската асоциация на пострадали при катастрофи“, възможност за стаж в Застрахователно дружество "Виктория", както и съдействие от Агенцията по заетостта за кариерно развитие и осигуряване на професионална заетост на успешно завършилите програмата.

Гостите и участниците в Коледния благотворителен бал се насладиха на изискана програма с гост-изпълнители Владо Димов, Вяра Атова и Джина Иванова, на ревю на последните модели на дизайнерката София Борисова, както и на множество награди от благотворителната томбола.

Стремежът на ВИЗА клуб и Фърст Консултинг и на Фондация „Годишни бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори“ е да превърнат програмата в дългогодишен проект с национална и социална значимост, подкрепяйки всяка година деца-сираци, които имат желание и мотивация да се развиват, да завършат висше образование и да имат успешна професионална реализация.

Последвайте канала на

Novini.bg
2265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини