Мая Манолова пише стратегия за реформа в БСП

  • 12 декември 2014 06:54

  • 1043
  • 3
Мая Манолова пише стратегия за реформа в БСП
© Булфото

Алтернативна стратегия за реформа в БСП пише червеното острие Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Документът ще бъде представен на партиен форум в началото на 2015 г., обяви социалистката и така тя отново подхрани съмненията за разцепление в левицата, пише "Преса".

"Имаме нужда от промени в публичното поведение, идеите, в организационните структури. Но ще представим това първо в партийните органи", коментира още Манолова, която отказа всякакви подробности.

Тя отхвърли подозренията, че това може да е някакъв нов кръг в столетницата. Хора от обкръжението на червения лидер Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно отказаха да коментират поведението й.

В момента групата на БСП в парламента се е концентрирала да покаже, че е истинска опозиция. Червените депутати ще внесат дебала папка с предложения за алтернативен бюджет на държавата. Групата на социалистите ще се събере днес сутринта, за да уточни текстовете.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1043 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
прочел стратегията:

2014.12.12 | 13:27

3
1. Да се закрием като партия. 2. Да върнем откраднатите милиони. 3 Да признаем на Путин, че не можахме да свършим работата и да върнем рублите. 4. Да признаем, за услугата към ДПС за Бат Сали. 5. Да признаем на хората, че никога не сме гледали за тях, а само за нас.........

2014.12.12 | 12:09

2
Като и видях изборния кодекс съм спокоен за столетницата.. От нея само интриги от сорта на Костинброд могат да излязат.
Пичо

2014.12.12 | 12:09

1
Маре жале /голяма жалост/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини