Вадят от нафталина най-красивите миски

  • 11 декември 2014 07:06

  • 3026
  • 1
Вадят от нафталина най-красивите миски
©

Едни от най-красивите българки, носителки на титлата „Мис България”, ще участват на тазгодишния 25-и юбилеен конкурс, пише „Монитор”. Водещи на церемонията ще бъдат също миски - Габриела Василева и Ромина Андонова. Футболната съпруга ще наруши графика на майчинството си и докато сменя памперси, ще се готви за завръщането си на сцена.

Красавици от цялата страна вече се стягат за националния кастинг, който ще се проведе на 15 декември в столичен мол. Неомъжени млади българки на възраст между 17 и 25 години ще дефилират пред критичното око на Жени Калканджиева и Ирина Папазова. Тази година двете модни шефки обединяват усилия да открият най-достойната „Мис България”.

„Сега няма да има риалити формат, тъй като миналата година не останахме доволни от развитието му. Този път нещата ще са по-специални, тъй като ще отпразнуваме 25 години от първия конкурс „Мис България”, обясни собственичката на модна агенция „Интерсаунд”.

Новото в провеждането на състезанието ще е и това, че подгласничките на победителката ще бъдат изпращани на други световни конкурси като „Мис Планет” и „Мис Интернешънъл Туризъм”. „Мис България ще протече постарому – в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто мачкаше престижа на „Мис България”. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна”, обясни шефката на „Визаж”.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3026 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2014.12.11 | 15:43

1
А най красивите Миски от къде си вадят нафталина.

Добави коментар

Водещи новини