Добромир Гущеров се ожени

  • 10 декември 2014 21:24

  • 10114
  • 5
Добромир Гущеров се ожени
©

На церемония в тесен кръг преди две седмици бизнесменът и бивш политик Добромир Гущеров се ожени за дългогодишната си приятелка Диана.

Кумуваха им синът му Християн и фолкпевицата Мария, която през януари ще му стане снаха. Марая - дъщеричката на изпълнителката, бе шаферка, съобщава 24 часа. “За нас е огромна чест и гордост, че ни поканиха да им бъдем кумове”, разказва развълнувано певицата. “Още когато Християн ме представи пред баща си и Диана, аз го приех като наш общ баща. Благодарна съм му за всичко, което е направил за мен”, допълва тя, като разказва, че таи огромно уважение и респект към семейството на годеника си. “След майка ми и сестра ми Диана е най-близкият ми човек. Мога да споделя с нея и най-съкровените си тайни. Именно затова за мен бе толкова голямо щастие аз да ѝ кумувам. Марая беше много щастлива, защото бе единствената шаферка, а и защото много обича Диди”, обяснява Мария. След като подписват в обредния дом на район “Красно село”, всички заедно се отправят да отпразнуват венчавката. Това се случва в бившата резиденция на Добромир Гущеров, която от няколко месеца е превърната в ресторант.

Само след месец още една сватба се очаква в семейството. Мария и Християн ще сключат брак на 17 януари. Двамата имат връзка от няколко години, като предложението идва сега. “С Хриси вече сме си избрали кумове. Надяваме се те да уважат поканата ни. Ще са Добромир и Диана, за да ни върнат жеста. Въпреки че първо ние ги поканихме, разказва попфолк певицата. Тя вече е избрала булчинската си рокля, а поканите са разпратени. Дъщеричката ѝ Марая, която е от първия ѝ брак - с бизнесмена Димитър Андонов, няма да им бъде шаферка. Тя ще е втора булка. Причината е, че когато Християн е отправил предложението си, той по много романтичен начин е попитал и двете дали са съгласни да станат негови жени. Отговорът е бил положителен, само че годежният пръстен се е оказал твърде голям. Затова в момента е изпратен на поправка и все още не е на ръката на певицата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10114 5

Коментари 5

Добави коментар

2014.12.17 | 13:31

5
jenete se gusteri i pravete guster4eta .
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.12.17 | 13:31

4
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
За сега е ''Затварачка''!

2014.12.17 | 13:31

3
Марийка сигурно е пяла на ''микрофона'' на татко! Много е добра за бакшиш!
sisssss

2014.12.15 | 12:20

2
ne oga o vece s taq mariq pisna miiiiiiiiiiiii prosta tapa maloumna krokodil grozna.....
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.12.15 | 04:24

1
Салям Алейкум братя сидерасти, да не забравитеда гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!

Добави коментар

Водещи новини