С назначението на Слави Бинев се национализира мутробарока, смята Найо Тицин (видео)

  • 02 декември 2014 08:42

  • 1725
  • 2
С назначението на Слави Бинев се национализира мутробарока, смята Найо Тицин (видео)
©

„С назначаването на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на за председател на Комисията за култура и медии на Народното събрание се национализира мутробарока. Това е недопустимо. Най-добре е Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на да обяви, че се оттегля и така напрежението ще спадне”, каза в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия Найо Тицин.

По думите му протест ще има, ако Бинев не се оттегли от тази позиция.

Според Любен Дилов-син е доста нелепо да се говори за Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на без хората да го познават и да знаят биографията му. „Много ме смущава факта, че няма възмущение от факта, че човек с повече от едно дело оглавява Комисията по СРС-та. Мисля, че има голямо неразбиране на ролята на тази комисия. В нея гласа на Бинев тежи толкова, колкото и на Ана Баракова, например”, заяви Любен Дилов-син.

По думите му Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на не е страхлив човек, без гражданска позиция и е много удобен за нападения. „Доста е лицемерна цялата история около Слави Бинев”, допълни още Дилов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1725 2

Коментари 2

Добави коментар
Фея

2014.12.02 | 19:52

2
Найо обича да дава акъли, но кой каза, че са безплатни излиянията му?
ИРИС

2014.12.02 | 19:52

1
А ЗАЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦЕЦО КАКВА КОМИСИЯ ЩЕ ОГЛАВЯВА С НЕГОВАТА УСЛОВНА ПРИСЪДА И НОРМАЛНО ЛИ Е В СТРАНА ОТ ЕС ХОРА КОИТО СА ОСЪДЕНИ ИЛИ ИМАТ ВИСЯЩИ ДЕЛА ДА ОГЛАВЯВАТ КОМИСИЯТА ПО СРС-ТАТА ?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини