Албена Вулева: Не съм гей и нямам гей връзка

  • 29 ноември 2014 07:40

  • 5146
  • 3
Албена Вулева: Не съм гей и нямам гей връзка
© Булфото

"Играта ми беше интересна, въпреки че имах резерви", заяви в ефира на Нова телевизия Албена Вулева. Скандалната водеща на таблоида "Сигнално жълто" коментира участието си в шоуто Vip Brother.

Образцов дом, в което тя зае пето място. Дали това класиране устройва Албена? "В този формат съм една от малкото, излязла с плюсове, повечето излязоха с очернен имидж. Разбира се, че очаквах да съм по-напред в класирането. Изненадана съм от това, че Влади Въргала въобще е на първо място, никога не съм считала, че той може да спечели." 38-годишната телевизионна звезда сподели, че не е влязла във формата с определена стратегия, пише hotnews.bg.

"Не съм играла по някакъв фалшив начин, аз съм такава, каквато съм, така играх и там. Когато има предизвикателства и мисия, аз съм амбициозна, амбициозна съм и в живота." Албена коментира още една от мисиите в риалитито, в която Съквартирантите трябваше да признаят своите най-строго пазени тайни. "Не съм гей и нямам гей връзка. Взех кубчето "Аз съм гей", защото имаше много такива, а никой не ги взимаше. Видях, че те са правени по информация от жълтата преса и реших, че някой мисли така и аз трябва да го опровергая."

 

Последвайте канала на

Novini.bg
5146 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
pl

2016.05.18 | 23:29

3
ти си следващата,която ще чукам и ще се изпразня върху лицето ти!

2016.05.18 | 23:29

2
Има мутра на травестит кой ли ще го вземе тоя боклук...?

2014.12.04 | 15:52

1
Злобена вулвева

Добави коментар

Водещи новини