В Белия дом пристигна коледна елха от Пенсилвания (снимки)

  • 28 ноември 2014 21:53

  • 1934
  • 4
В Белия дом пристигна коледна елха от Пенсилвания (снимки)
© Getty Images/Guliver

Първата дама на САЩ Мишел Обама прие днес ежегодната доставка на коледно дърво в Белия дом, с което бе официално ознаменувано началото на празничния период, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Освен от Мишел Обама, дървото бе посрещнато и от дъщерите й Малия и Саша, и от семейните кучета. Двете момичета огледаха дървото, след което казаха на първата дама: "Приемаме го".

Шестметровата бяла ела е отгледана в Пенсилвания. Тя ще бъде поставена в Синята зала на Белия дом и ще е основната атракция в резиденцията на американския президент по празниците.

Последвайте канала на

1934 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.29 | 22:09

1
боли ме оная работа кво е престигнало в белия дом

2014.12.04 | 00:02

4
Стига бе. Не те ли интересува къде ще се катерат маймуните. Трябваше им палма ама нейсе и с това ще се задоволят.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.12.04 | 00:02

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
666

2014.12.04 | 00:02

2
FUCK THE USA!!!!!

Добави коментар

Водещи новини