МИЕ работи по излизане на производителите ни на виетнамския пазар

  • 28 ноември 2014 21:36

  • 1272
  • 8
МИЕ работи по излизане на производителите ни на виетнамския пазар
©

Работи се по излизането на нашите производители на виетнамския пазар, за да се решат трудностите на българския производител.

Това съобщи в предаването „Панорама“ по БНТ министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Въпросът за реформите е много по-важен от кадровите въпроси. Затова съвсем нарочно се опитвам да се съсредоточа върху реформите в МИЕ и да се абстрахирам от кадровите реформи, категоричен бе той.

В отговор на журналистически въпрос икономическият министър отбеляза, че като председател на СДС и министър на икономиката той заявява, че СДС нямат проблем с кадровите назначения.

За цел от МИЕ са си поставили да се намалят лицензионните режими, също да има либерализация на разрешителните, допълни министърът.

Най-големият проблем на българската икономика, по думите му, е създаването на устойчива бизнес среда.

Има няколко проблема, посочи той - неефективната администрация, корупцията в нея и неефективната съдебна система.
„Без правосъдна и съдебна реформа няма действаща икономика“, подчерта министър Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Според него икономиката трябва да бъде поставена над темата „Ляво и дясно“.

Последвайте канала на

1272 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
X

2014.11.29 | 21:23

1
Щом опряхме до виетнамския пазар, за да решим трудностите пред българския производител... сами си направете изводите.

2014.12.01 | 00:57

8
говори за евтина работна ръка хора който да им работят за 100 $ на месец .По течението на р. Искър има изградена каскада от 10 микро ВЕЦ в тези цетрали работят китайци няма българи там
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.30 | 21:51

7
''ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. ПЕЧАТ.С уважение:''А. Емин'' Извод: Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Събуди се Българино!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.30 | 21:51

6
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.30 | 21:51

5
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите но не в Русия, а в заведенията във западна Европа!
ИСТИНА

2014.11.29 | 21:24

4
Този е голям смешкооо... То бива нямане на кадри ама чак такова чудо няма ..!!! Това е БГ никога нищо няма да се промени. Вместо да вземат човек от БАН, от Синдикатите, от неправителствения сектор, от икономическия бранш Вие какво направихте .?? Взехте партиен член да му намерите място майка му да се горде с него.... и това е демограция ????? ЛЪЖА И ИЗМАМА !!! ДО КОГА?
Умник Гюро

2014.11.29 | 21:23

3
Точно Виетнамският пазар ще оправи България: че и кучешкото месо ще има къде да го пласираме!

2014.11.29 | 21:23

2
Министърчет на икономиката/известен като глупавият вълк/ ще ни оправя с виетнамски сделки. Нямам думи! Нали помните : Лукарски- не си ти, когато си гладен! Ха ха ха ха!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини