Алгафари: След акцията в Пазарджик онези, които са умерени, ще се радикализират

  • 28 ноември 2014 17:48

  • 2743
  • 15
Алгафари: След акцията в Пазарджик онези, които са умерени, ще се радикализират
©

В България радикален ислям няма и няма да има скоро.

Това коментира в предаването „Лице с лице“ по бТВ режисьорът и ПР експерт Нидал Алгафари.

Поводът за неговото гостуване е написаният вчера от него статус във Фейсбук профила му, че има нещо гнило в акцията на ДАНС и Прокуратурата в Пазарджик.

Припомняме, седем души бяха обвинени за проповядване на антидемократична идеология на "Ислямска държава" и пропаганда за война след операция в Пазарджик. Според прокуратурата те са представлявали организирана престъпна група с лидер Ахмед Муса.

Според Алгафари обаче сега, след спецакцията, онези, които са умерени, по-скоро ще се радикализират.

Заплахата за България е онези хора, които са българи, но учат в мюсюлманските медресета, смята той.

По думите му някой иска да покаже нещо с тази акция. „Следейки толкова време този човек, ти трябва да разбереш, че той не носи оръжие“, възмути се той.

Като причина за радикализиране на по-умерените Алгафари отбеляза и факта, че мюсюлманите са много стриктни към хигиената и никога не пипат Корана с мръсни ръце.
„Снимали са корана – това обижда тези хора. Второ, ти отиваш тези хора да ги унижиш“, подчерта ПР експертът.

Защо се случва точно в този момент и по този показен начин? Дали всеки път, когато се опитаме по някакъв начин да потиснем ДПС, не се появяват такива неща, недоумява Нидал Алгафари.

Той е на мнение, че това, което се случва, е вследствие на това, че ДПС по някакъв начин леко се отстранява от властта.

Последвайте канала на

2743 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.12.02 | 16:49

15
Филма АТАКА и ДПС в коалиция, всички го гледахме ,само Българите не го харесаха, ние Еничарите от АТАКА и ДПС си го харесваме, умрете от яд герберасти, САМО АТАКА И ДПС ХА-ХА-ХА Ние Еничарите от АТАКА, сме за РУСИЯ и против МИЛИОНИТЕ Българи-герберасти, които не са с нас, нищо че сме 4% сволоч

2014.12.02 | 16:48

14
Интересно какво още трябва да направи този човек , за да спрат да го титулуват "експерт" .

2014.12.02 | 16:48

12
Па какъв експерт е това бе тои маи не знае какво говори!

2014.12.02 | 16:48

13
Еи Алгафари толкова ли си тъп, неговото оръжие е неговата идеология която тои проповядва а това е десетки пъти по-силно от оръжие, естествено че няма да носи орижие да се набива на очи и ти плямпаш глупости по медиите,до там ле са твоите разбирания!То това е много страшно за нашите подрастващи,това ислямизацията трябва незабавно да се изкоренява из корен от държавата ни, тия турчори трябва да се наблюдават не 24 аса в денонощието а 36 часа ако има начин без да се изпускат от очи!

2014.12.01 | 00:04

11
Напротив, онез които са умрени, ще се научат ад е се радикализират, ащото и тях ще ги чака затвор!

2014.12.01 | 00:04

10
според мен идеята на акцията е съвсем друга , ако няма ВРАГ с когото да се бориш КАК ще прокарваш ;закони ; за отнемане на част от Човешките права ? почти по същия Метод ни ограбват и унижават от десетки години

2014.11.29 | 10:05

2
Алгафари както винаги говори глупости.

2014.12.01 | 00:04

9
Ал Гафари...не вярвай на всичко,което буквално четеш!
rendeto

2014.12.01 | 00:03

8
Алгафари тъпо ко пе ле сирийско,думите ти няма да има скоро какво означават? Сега няма ама ще има .Е докато има такива продажни чужди елементи в България може и да се очаква .Ако не беше България ти щеше да си в някой сирийски канал миризлив.....неблагодарник!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.30 | 10:15

7
''ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. ПЕЧАТ.С уважение:''А. Емин'' Извод: Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Събуди се Българино!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.30 | 10:14

6
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
35

2014.11.30 | 10:14

5
rogonosec

Добави коментар

Водещи новини