Миков: БСП трябва да е първата партия у нас с реално електронно членство

  • 28 ноември 2014 16:48

  • 1326
  • 5
Миков: БСП трябва да е първата партия у нас с реално електронно членство
© Булфото

БСП трябва да стане първата партия в България с реално електронно членство. Това заяви в Плевен нейният председател Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, цитиран от БТА.

Той посочи, че електронизацията ще завърши през март-април догодина, ще даде възможност за по-добър отчет на членския състав и ще подобри възможностите за комуникации вътре в партията.

Попитан от журналисти за "затягането на редиците в БСП", Миков отговори, че "никога не е късно да се подредят нещата вътре в партията". За да има силна БСП, трябва да има ред, каза той. Според него това ще стане с политически и организационни мерки.

Има хора в БСП, които смятат, че изявата им по вътрешнополитически въпроси в медиите ги прави интересни за обществото и популярни в партията, но допускат грешка, смята Миков. Аз мисля, че те временно нанасят така удари на партията, заяви той.

Бившият председател на парламента коментира и проекта за Бюджет 2015. Очевидно се очертава бюджет на бедността и безработицата и към това се прибавя огромен външен дълг, какъвто България не познава през последните 15 години, каза Миков.

Не виждам реформаторски бюджет, а бюджет на затягане на коланите - същото функциониране на системите и в това няма особена реформа, добави той.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно участва в съвещание с партийния актив от Северозападна и Централна Северна България. Целта е да чуем какво мислят партийните секретари и обикновените партийни членове, посочи председателят на БСП.

Последвайте канала на

1326 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.11.29 | 11:35

5
КО??? НьЕ!!!
Осата Мая

2014.11.29 | 11:35

4
Абе, алкохолик! Не виждате ли, че вие вече нямате членове: нито за гласуване, нито за еbане! Мръсни предатели и червени престъпници!
Турски манаф

2014.11.29 | 11:35

3
Ти и дядо Стефан Данаилов останахте последните двама членове на БКП-БСП! Наздраве!
Умник Гюро

2014.11.29 | 11:35

2
Къде са моите червени умници другари? Няма я вече Гюровата дружина: даже и Стефан Данаилов вече не е на всеки километър!
Велика България

2014.11.29 | 11:34

1
Да се разследват Цветлин Йовчев, Писанчев и Лазаров. Последният да отговаря защо Бай Петко разказа играта на българските барети в Лясковец! Освен това да се съдят Пламен Орешарски, Сергей Станишев, Делян Пеевски, Сотир Цацаров, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Лютви Местан и всички останали сенчести национални предатели.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини