Борисов призова РБ и ПФ да се разберат за Орхан Исмаилов

  • 28 ноември 2014 16:05

  • 5440
  • 105
Борисов призова РБ и ПФ да се разберат за Орхан Исмаилов
©

Реформаторският блок и Патриотичният фронт да се разберат за избора на Орхан Исмаилов на поста заместник-министър на отбраната.

Това заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след срещата си с еврокомисаря Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. "Исмаилов е предложен от РБ, лично от министъра. При тази тежка коалиционна култура, която демонстрираме в момента, аз съм го назначил", каза още Борисов. Премиерът посочи, че неслучайно е оставил министъра на правосъдието от служебния кабинет. "Той е изготвил една добра стратегия за реформа в съдебната система, която се надявам да бъде одобрена от парламента. Мисля, че тази приемственост е похвална и тя ще доведе до отпадане на Механизма за наблюдение, ако в България има стабилност", разкри Борисов. "Преди година и половина България искаше да се откъсне от Румъния, защото те ни пречеха за приемането в Шенген. Дефицитът по бюджета от 1,2 на сто от БВП сега е 3,7 на сто. Експериментът "Орешарски" струва девет милиарда лева на държавата", допълни премиерът. 

"Обсъдихме Плана за инвестиции на ЕК от 315 млрд. евро, чиято цел е възстановяването на растежа в Европа и създаването на работни места", обяви от своя страна Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. Тя поздрави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че е успял да направи правителство в нелеки условия. "Така той запази страната ни от риска да влезе в още по-сериозна политическа криза. Знаем колко навреди на икономиката и на качеството на живот на хората последната година и половина. Има парламент и правителство и това много се цени в Брюксел", посочи Георгиева, която в понеделник ще има разговори с икономическия екип на правителството. "Преди две седмици ЕК размрази парите по оперативната програма "Околна среда" а днес беше одобрена първата от новите програми - "Развитие на човешките ресурси", с бюджет един милиард евро предимно за откриване на нови работни места", каза еврокомисар Георгиева.

Тя благодари, че България я е подкрепила за втори мандат в ЕК. "За нас е важно да има добри резултати от усвояването на парите от ЕС, защото европейската солидарност е изключително важна за просперитета в Европа, заяви тя. Няма как да водим преговори за бюджет на ЕС, ако не усвояваме парите. За България това са 4,5 млрд. евро от предишния период и знаем, че имаме 16 милиарда за следващия период. Важно е страни като нашата да работят с ЕК, така че да има резултат за нашата икономика", допълни тя.

"Пари в Европа има достатъчно, неслучайно Европейската банка дава отрицателен лихвен процент по някои от депозитите. За България има интересни проекти в сферата на енергийната ефективност. Правителството обеща да санира сградите, за да се намалят сметките за отопление и да се повиши стойността на имотите на хората. Четирите основни приоритета за този План са инфраструктура, енергийна  ефективност, дигитален пазар на Европа и инвестиране в иновации, което е особено важно за нашата страна, посочи тя. Фондът е  разделен на две части за големи фирми и за малки и средни предприятия. Трябва да се погледне с какво може още да се кандидатства и да се ангажира частният сектор", завърши Георгиева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5440 105

Свързани новини

Коментари 105

Добави коментар
BOIKYYGLY JENATA NA AHMED DOGAN

2014.11.29 | 14:34

105
MANGALA BOIKO SHOPARO-DA KAJE KOI GO ONODI PURVO-AXMED DOGAN ILI ERDOGAN!!-A DARTA PAZAVRO

2014.11.29 | 14:33

104
БОКО, УДАРИ СИ ЕДНА ЧИКИЯ И НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА МИСЛИШ.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.29 | 14:33

103
''ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. ПЕЧАТ.С уважение:''А. Емин'' Извод: Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Събуди се Българино!
да го духаш

2014.11.29 | 13:51

93
от всичко което си публикувал до сега разбрах че нямаш нищо общо с пп,,Атака'' затова най-добре си затвори зурлата свиньо поганска......и не лъжи че си от пп ,,Атака''за да не ти го начукат истинските атакисти.....
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.29 | 14:33

102
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.

2014.11.29 | 14:32

101
Какво значи селям бе тюрк??
Велика България

2014.11.29 | 14:13

100
Да се разследват Цветлин Йовчев, Писанчев и Лазаров. Последният да отговаря защо Бай Петко разказа играта на българските барети в Лясковец! Освен това да се съдят Пламен Орешарски, Сергей Станишев, Делян Пеевски, Сотир Цацаров, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Лютви Местан и всички останали сенчести национални предатели.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.29 | 13:51

99
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
KURVATA BOIKO NA SUD

2014.11.28 | 21:43

85
TIKVO TI SI YBIEC-I SI ODGOVOREN ZA SAMOZAPALILITE SE XORA OT GLAD!-VIJ SE KAKUV SHOPAR SI STANAL-RAZKRAZENA KURVA ---GALTAZ NA TURSKA SPERMA

2014.11.29 | 13:51

98
Кажи бе тъп сидерунгелки туркофил , от коя лудница пишеш?

2014.11.28 | 21:43

83
Кажи бе тъп сидерунгел, от коя лудница пишеш?
Крум Усаински - Крупник

2014.11.29 | 13:51

97
ББ умря на чепа на ДП :)))

2014.11.28 | 21:43

82
Гнусната туркофилска предателска курва ББ УМРЯ НА ЧЕПА НА ДП и след това му навряха черния тефтер в тиквенския задник

2014.11.29 | 13:51

96
Кажи бе тъп сидерунгелки туркофил , от коя лудница пишеш?
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.29 | 13:51

95
Бедни ми, бедни Волене! Поради что се посрами да останеш БЪЛГАРИН!!!.Лидерът на "Атака" стана политически труп с натискането на едно копче, социалните мрежи полудяха срещу него, Водещият се за голям патриот Волен Сидеров продаде родината си! Това стана факт точно 2013 Когато Волен Сидеров подкрепи ДПС. Тогава лидерът на "Атака" натисна копчето и осигури избирането на правителството "Орешарски". В което влизат представители на ДПС, начело с "родолюбката" Марияна Георгиева - Бенчева. Призоваваща децата да отиват на училище с учебници на турски език..
BOIKYYGLY JENATA NA AHMED DOGAN

2014.11.29 | 13:51

94
LAPKAI BOIKO LAPKAI TIKVOZ-TURSKIA TI E MNOGO SLADUK-XAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини