Паркът за танцуващи мечки в Белица няма да бъде преместен

  • 28 ноември 2014 14:40

  • 1124
  • 0
Паркът за танцуващи мечки в Белица няма да бъде преместен
©

Паркът за танцуващи мечки в Белица няма да бъде преместен. Това съобщи управителят Димитър Иванов, припомняйки, че в края на лятото пътят до парка беше в тежко състояние, а парите за ремонт бяха блокирани в КТБ, припомни Дарик.

2 километра от участъка вече са обновени и служителите на Парка се надяват останалата част от пътя да бъде ремонтирана през пролетта на следващата година, за да бъде по-лесен достъпът, както на работещите в него, така и на посетителите, допълни още Иванов.

По повод информацията, че фондация „Бриджит Бардо" настоява паркът да бъде затворен за посетители, управителят коментира, че се планира регулирано посещение, което да бъде осъществявано с помощта на гид: „Между двете фондации има договореност посещаването на Парка да бъде до някаква степен регулирано и ние имаме в общи линии една и съща визия - не толкова, че не трябва да бъде посещаван, а просто да се внимава с броя посетители и самият им престой там. Т. е. когато се увеличи броят им, те ще бъдат придружавани от гидове, които да контролират самото посещение".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1124 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини