Насрочиха за януари двете дела срещу Цветанов

  • 28 ноември 2014 14:40

  • 1126
  • 3
Насрочиха за януари двете дела срещу Цветанов
© Булфото

Двете дела срещу бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, които стигнаха до втората съдебна инстанция – Софийски апелативен съд (САС), са насрочени за януари 2015 година съобщиха  от съда пред репортер на novini.bg.

Срещу Цветанов има общо три дела в съда и трите бяха спрени заради имунитета му като народен представител.

За 21 януари е насрочено заседанието в САС по делото, по което Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа чу от градския съд осъдителна присъда от 4 години затвор. Те му бяха отсъдени, след като съдът го призна за виновен в това, че той пренебрегвайки разрешенията, подписани от съдия, е поставил собственоръчно резолюции "Не!!!" на шест искания за СРС-та.

За 26 януари пък е насрочено  делото, по което прокуратурата направи Цветанов подсъдим за присвояване на 50 000 лева в полза на бившия директор на РЗБОП-Велико Търново Орлин Тодоров. Припомняме ви, че по него бившият вътрешен министър бе оправдан на първата инстанция.

Към момента няма насрочване на делото срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, което се гледа в Софийски градски съд (СГС).

Последвайте канала на

Десислава Станева
1126 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
GERB SA YBIICI

2014.12.07 | 17:09

3
TOQ IDIOT I TIKVATA KOLKO MNOGO PRESTAPLENIQ NAPRAVIXA-YBIICI I KRADCI SA--I DVAMATA TRQBVA DA GI YBIQT

2014.12.07 | 17:09

2
Цветанов е невинен, Мафията БСП ДПСАТАКА са срещу него
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.07 | 17:09

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини