Борисов свиква извънредно МС заради състоянието на язовирите

  • 28 ноември 2014 11:39

  • 1860
  • 1
Борисов свиква извънредно МС заради състоянието на язовирите
©

През 2014 г. половин България беше под вода, семейства дадоха жертви. В тази работа невинни няма. Как да направим така, че това повече да не се повтаря. Това заяви народният представител Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на парламентарния контрол.

Тя отправи питане към премиера Борисов какво ще предприеме правителството за превенция и предотвратяване на наводненията, контрол върху централни ведомства и областни администрации и предписания на междуведомствените комисии.

Тя заяви, че ще предостави информацията от министерствата за състоянието на язовирите в страната

268 са неизвестните собственици на язовири. Нинова предостави данни за извършените проверки.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от своя страна не отговори конкретно на зададения въпрос, но отправи предложение да се направи среща между министерствата, по време на която да се проведат разговори по темата. Въпросът е важен и касае цялата страна и всички тук вкупом сме длъжни да го решим, заяви в заключение Нинова.

Борисов взе думата и посочи, че още в понеделник ще направи извънредно заседание на Министерски съвет.

На това заседание ще дам срок и още в понеделник ще реагираме. Нямам основание да се съмняваме в това, което прочетохте, така че нямаме и дни да чакаме за да реагираме, посочи още своя страна премиерът.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1860 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
BOIKO-KURVO-KURVO

2014.11.28 | 13:34

1
samo bla-bla tikvo kuxa i posle ni6to,e samo da pulnish djobovete si-turska sgan

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини