Започва 12-часова полицейска операция

  • 28 ноември 2014 09:10

  • 8348
  • 4
Започва 12-часова полицейска операция
©

Започва 12-часова полицейска операция, организирана от TISPOL, съобщиха от пресцентъра на МВР. Операцията, под название “TEN IT”, започна в 8.00 часа на територията на цялата страна, съобщават от Главна дирекция “Охранителна полиция”.

Акцията се провежда по метода на широкообхватния контрол и е насочена към проверки на товарни МПС, автобуси и евентуално превозвани от тях общоопасни товари. В нея участват служители на МВР, Агенция “Митници”, Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” и Агенция “Пътна инфраструктура”. Освен в България тя се реализира на териториите на Австрия, Белгия, Кипър, Хърватия, Финландия, Гърция, Ирландия, Италия, Холандия, Португалия, Румъния, Словения и Словакия. Основната цел на полицейската операция е противодействие на трансграничната престъпност - установяване и предотвратяване на криминални престъпления, свързани с трафик на общоопасни средства, нелегален трафик на хора и имигранти, акцизни стоки, установяване на издирвани лица. Провеждането й на територията на няколко европейски държави допринася за подобряване на обмена на информация между правоприлагащите органи, подобряване на пътната безопасност и контрола над водачите на товарни МПС, съобщават от ГДОП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8348 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.29 | 20:49

4
Какво е това Ауди на снимката? Нужно ли е при този пробит държавен бюджет да се купуват такива коли?!? Виждал съм и БМВ-та и Поршета, а после нямало пари... Не стига, че тая система нищо не върши, а и се пръскат пари за скъпи коли на тия сурвакара!!!
разбра ли смотан

2014.11.29 | 19:00

1
Те не са купени бе тупан.Всички подобни коли са конфискувани .
Истината

2014.11.29 | 20:49

3
Това са рекетьори ,не полицаи,прости гадове ненужни никому както цялата управляваща мафия!Съкратете държавните служители и махнете привилегиите на полицията,знаете само да тормозите бедните хора защото от край време така е най-лесно!
ivan

2014.11.29 | 20:49

2
kogato gospod daval akul,polizaite i voennite bili na u4enie!

Добави коментар

Водещи новини