Нов зам.-регионален министър в афера "татко и щерка"

  • 06 октомври 2011 15:55

  • 8300
  • 25
Нов зам.-регионален министър в афера "татко и щерка"
©

Николина Николова е новият заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Тя бе назначена със заповед на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Досега Николова бе член на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура".

Интересното е, че по примера на бившия директор на Пътния фонд Веселин Георгиев, чийто брат разви проспериращ пътен бизнес по време на неговото управление, бащата на бившата пътна шефка е собственик на няколко фирми за пътно строителство.

Дружествата имат множество договори за ремонт и поддръжка на пътища. Подобно съвпадение според юристи може да се тълкува като конфликт на интерес. Причината е, че голяма част от договорите за строителство и ремонт на пътища, с каквото се занимават фирмите на бащата, се възлагат от Агенция "Пътна инфраструктура", в чийто Управителен съвет беше доскоро Николова.

Иначе новият зам.-министър е работила е като съветник към Ръководителя на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и като ръководител на звено "Контрол, комуникация и координация" към Министъра на регионалното развитие и благоустройството.

Родена в на 30.11.1979 г. Завършила е Harvard Business School - Бостън, САЩ, Институт по публична администрация - Маастрихт, Регионален институт за административна реформа - Нант,Франция. Магистър е по право в УНСС - София. Владее английски, испански, италиански, френски и руски език.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8300 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2011.10.07 | 13:00

3
bravo golema jena e PA NEKA SI PISHAT KVO TO ISKAT I SA Q SLOJILI DO KANDIDAT PREZIDENTA MAIKAVI SH VI Q EBA I PROPAGANDIORITE CHISTI KOMUNISTI STE MAMAIKAVI DA EBA GLEDATE DA SASIPETE CHOVEKA NE VE E SRAM NO VI SLOJIHA PRAT V KOLELOTO NA KOMUNISTICHESKATA MASHINA I VI ZAPANA GERB STIGA TOLKOVA KARADENE MRASNICI DOLNI GLEDATE SAMO INTRIGI DA SPRETATE NISHTO CHE NEMOJE DA MU SE FANETE NA MALKI Q PRAST NA PLEVNELIEV.PALNI BOKLUCI STE
Az

2011.10.20 | 04:20

25
Абе лумпенизиран киртак неграмотен ! Кво се пенявиш ? Истината ти влиза "нежно" ли ? Герб са просто поредните крадци, използвачи, мутренско-некадърна сбирщина от тако и вако дето подкрепят престъпници ! Е заради такива зомбирани герберасти като тебе, сме на това дередже и все по зле ще става !

2011.10.20 | 04:17

19
Eто това са симпатизантите на ГЕРБ ! Никаква разлика в действията на тройната коалиция и ГЕРБ, но с последните си се гордеем ! И гледайки коментара под моя се питам щом гласоподавателите на БСП са неграмотни, роми и турци (според последни социологически стъкмистики), какви ли са пък тези на ГЕРБ в такъв случай ???
опа опа

2011.10.20 | 04:19

24
Ако това беше в чужбина щеше да стане огромен скандал и да падат министри... Тука го изкарват все едно е нормално. НЕ Е нормално!!! Шуробаджанаштината и Корупцията са едно и също нещо!!!
Любопитен

2011.10.20 | 04:19

23
Коментар №4, интересно ми е да обясниш как жена на възраст 32г може да завърши 3 международни института, пък и да има и от УНСС диплома в същото време? Излиза, че трябва да е била в университета от 14-годишна?!!

2011.10.20 | 04:18

21
Завършила е Harvard Business School - Бостън, САЩ, Институт по публична администрация - Маастрихт, Регионален институт за административна реформа - Нант,Франция. Магистър е по право в УНСС - София. Владее английски, испански, италиански, френски и руски език. DRUGO IMA LI NUJDA DA PISHA ??? Razbira se vie ste negovolni za6toto ste v slednata grupa : хората на възраст над 59 години, сред нискообразованите, сред ромите, сред турците

2011.10.20 | 04:18

22
Само ако може да кажеш колко точно от децата на обикновените хора могат да си позволят тези университети ??? Защото не на всички българи бащите строят магистрали..
AJ4A

2011.10.07 | 15:47

14
Не е важно колко дипломи имаш и от къде са тези диплоим, а какво си научил докато си учил там! Любопитно ми е в каква последователност са завършвани тези училища, защото меко казано ми е доста странно ако си супер кадърен и ако си завършил Харвард Бизнес скуул защо ще ти трябва да завършваш публична администрация, институт за административна реформа, че и накрая право в ...... УНСС!!! Прилича ми на дълго и добре подготвяно CV за "подходящия" човек. Нещо друго също е интересно, че се споменават 4 учебни заведения, но не се споменава нищо за средното образование на момиченцето, нито пък се коментира трудовият му стаж. Да не излезе, че имаме 4 дипломи и НУЛА дни трудов стаж, както и че от учебната скамейка ДИРЕКТНО СМЕ БИЛИ СПУСНАТИ в УС на Агенция "Пътна инфраструктура", възлагаща строителството и ремонта на пътищата в България, много от които се извършват с пари от Европа. С такива назначения ГЕРБ май ще се окаже поредната маска, зад която се крият тъмно-червените врагове на българския народ и на България.
АБВ

2011.10.20 | 04:18

20
Незнам какво толкова има да се възмущаваш за Плевелиев при положение, че всичките лица в БГ политиката се управляват от едни и същи хора, дето никога няма да се появят в публичното пространство. Когото и където и да сложат, ситуацията е ясна - аз и ти пак ще се бъхтим за жълти стотинки и ще псуваме “лицата“, а те ще си правят каквото са си наумили. Та, все тая дали Плевелиев дали друг.
ABV

2011.10.08 | 21:47

18
Така е в държавата Катуница... Свежата кръв на младите и кадърните изтича навън. Кръвта на пенсионерите изтича заедно с последните им спестявания. Кръвта на потребителите на ток, парно, вода и газ - в джобовете на монополистите. А тази на унизените и отвратените от всичко това отдавна е заприличала на грозен съсирек от тихо недоволство, мълчалив бунт и овчедушно търпение. България кърви, а вечно правоимащите с вампирско настървение преразпределят ли, преразпределят територии, средства и влияния. Но момент! Нали идат избори и някой трябва да сложи етикета „етнически мир” върху последната останала кръвна банка! После следват само пронизителната аларма и непрекъснатата линия върху медицинския монитор... България кърви! Пука ли му на някого?
Милена

2011.10.07 | 17:46

17
Бабите бързат за хляб и нямат никакво време за телевизионни интервюта http://bitly.com/babi-byrzat-za-hliaba
vanko76

2011.10.07 | 17:46

16
Абе знам си аз,че ГЕРБ се грижат за олигарсите в страната ама много нагло взеха да го показват вече.Тези хора,ще разсипят и ограбят България повече от колкото комунистите.
За това са и сложени

2011.10.07 | 13:31

10
То е ясно, че е така. Като има да се върши мръсна работа комунистите доброволна сдават властта на друг, който е призван да свърши мръсната работа и да запази чисто и неопетнено името на столетницата. Да му мислят тези, които вярват, че в България много партии и различни кандидати се боричкат за властта, а не осъзнават, че всички те са братовчеди - имат общ дядо. Айде тичайте и гласувайте за партия и кандидат различни от БСП и комунист.
годо

2011.10.07 | 15:47

15
Поредното действие на управляващите, след което остава чувството за нещо нечистоплътно и съмнително.И това го казва човек който е гласувал за тях!Господин Борисов гласувахме за вас с идеята, че ще промените нещата към по добро, ще въведете нов морал в политиката и ще потърсите сметка на всички които измамиха и ограбиха българския народ! За съжаление не виждам нищо такова в България.Хората искат справедливост, искат да знаят, че всички са равни пред закона и всички ще отговарят за действията или бездействията си!Ако успеете или поне се опитате да постигнете това господин премиер, бъдете сигурен, че винаги ще имате подкрепата на народа!
ха стига бре

2011.10.07 | 15:47

13
то ние доматите с колците не ги ядеме вие чисто за канарчета ни хнанахте-30 годишна с четири дипломи с пет езика ха стига бре са като тръгнат едни пътища ама май към Анадола към Деяр бекирските зандани ще ни водят а не към Европа стига с тея юпита дайте нещо нашенско .на местна почва което милее за майка БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини