Шефът на "Винпром Пещера" стана "Мистър Икономика"

  • 27 ноември 2014 15:50

  • 4249
  • 4
Шефът на "Винпром Пещера" стана "Мистър Икономика"
©

Изпълнителният директор на „Винпром Пещера” Иван Папазов спечели приза „Мистър Икономика” за 2014 година. Наградата му бе връчена от миналогодишните Мистър и Мисис Икономика Илия Терзиев, изпълнителен директор на "Литекс Моторс", и Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК на церемония в Националния исторически музей. За Мисис Икономика бе определена Д-р инж. Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на "Сименс".

„Това е признание и гордост за постигнатите резултати на „Винпром Пещера”. Приемам отличието не само като мое лично постижение, а като награда за целия ми екип. Горд съм, че съм част от изграждането, налагането и утвърждаването на една българска компания, постигнала успехи по целия свят”, сподели Иван Папазов при получаване на статуетката „Рибарят и златната рибка”. „Винаги съм бил екипен играч и вярвам, че спечелените битки винаги са дело на повече от един човек. Затова искам да благодаря на колегите и целия екип на компанията за положените усилия. Благодаря на колектива, с който компанията се развиваше през всички тези години и се превърна в лидер на пазара. Нещо повече – останахме на върха, което е най-трудното”, посочи още Мистър Икономика за 2014 г.

Иван Папазов е начело на най-големия производител на вина и восокоалкохолни напитки у нас вече 17 години. Под негово ръководство компанията се превръща в лидер на българския пазар като продуктите й се продават в над 40 държави по целия свят. Той определи смисълът на такива конкурси като трибуна за показване на успешните бизнеси и умението им да се справят въпреки икономическите обстоятелства. Шефът на „Винпром Пещера” изтъкна също, че сектори като производство, хранително-вкусова промишленост и земеделие могат да се превърнат в двигател за родната икономика и че компаниите очакват сигурност и предвидимост в системата, за да бъдат по-смели в инвестициите и плановете си.

Последвайте канала на

Novini.bg
4249 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
iva

2014.12.14 | 18:44

4
gordost e, che imam v Bulgariq takuv prestijen konkurs

2014.11.27 | 22:49

3
BRAVO EDIN PREUSPIAL BIVSH VOENNEN ANE KATO DRUGITE PENSIONIRANI GENERALI I POLKOVNICI DA DIGA BARIERATA ZA 300 lv u nekoi sot
da ada

2014.11.27 | 20:39

2
po 200 stotacki ...i vaucheri za 35 lv malko li e aaaaaa
Момчил

2014.11.27 | 20:03

1
Браво!....БРАВО !... Само такива личности ке оправят България. Давайте им зелена светлина напред !......МЕЖДУ ДРУГОТО КОЛКО Е РАБОТНИЧЕСКАТА и КОЛКО е ЧИНОВНИЧЕСКАТА ЗАПЛАТА. Да не им дава МИЖАВИ пари. Не видя ли отговор значи го е СРАМ да каже по колко им плаща....

Добави коментар

Водещи новини