Съдят Анита Мейзер

  • 27 ноември 2014 11:18

  • 9551
  • 5
Съдят Анита Мейзер
©

Собственика на марката „Мисис България” Меги Савова обмисля опцията да съди организаторите, пратили Анита Мейзер на „Мисис Свят” в САЩ, пише в. "Монитор".

„Това е нарушение на бранд, който съм градила 16 години. Засягат се не само моите права, но и достойнството на носителките на тази титла, на техните семейства. Мейзер е спечелила конкурса за най-достойна омъжена българка, но защо се явява като „Мисис България”, диви се в интервю за Нова бизнесдамата.

Варненката, която взриви социалните мрежи с несъразмерен тунинг и самочувствие в излишък, е пратена на Соломоновите острови като представител на България от Яненка Люцканова. Въпросната жена държи правата за Missis Bulgaria World и твърди, че е лицензиант на „Мисис Свят” за страната ни от 2002 г.

Савова пък обясни, че с Люцканова е водила веднъж съдебен спор за марката. „Но явно  тя се чувства над закона. Отговорност за изпращането на Мейзер търсете от организаторите. Ако намерите информация за въпросния конкурс, на който е избрана тя, ми я дайте, аз ще дам парите за благотворителност след делото”, отсече Савова.

Последвайте канала на

Novini.bg
9551 5

Коментари 5

Добави коментар

2015.07.27 | 23:48

5
Не, този статус не е за новата Мисис България! - Колко да е грозна тая, ве брат?! - Брат, тая е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи... - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - Когато отиде на конкурс за грозотии й казват: - "Съжаляваме не приемаме професионалистки". - При вида й сляпо дете се разплакало... - Като върви по улиците, кучетата вият на вълк... - Като си купува маска за Хелоуин й дават само ластика... - Като хвърли бумеранг, той не се връща... - Толкова е грозна, че даже Hello Kitty казва goodbye. - Толкова грозна, че когато играе Mortal Kombat, Scorpion казва: "Stay over there" - Тя е толкова грозна, че дори Дядо Коледа казва: Ho ho holy shit. - Тя е толкова грозна, че кара лукът да се разплаче. - Тя е толкова грозна, че когато излиза от зоомагазин се пуска алармата. - Смъртта, като я види, се прави, че коси тревата, брат...
sissss

2014.11.30 | 18:14

1
xa xa xaaaaa smqh se ot sarze bravoooooooo

2014.12.01 | 14:24

4
Аз може ли да съдя Волен Сидеров, защото гласувах за него на по-миналите избори с идеята да се бори срещу дпс, а той направи коалиция с тях? Ако може и за тези избори има едни дето също ще ги съдя !

2014.12.01 | 14:22

3
То си беше срам за България,че се представихме с тази силиконова кикимора.Проблема не е,че не е красива,проблема е,че се е явила на този конкурс и изложи страната.

2014.12.01 | 08:37

2
Не нея,а журито което я е допуснало е правилно да съдите.

Добави коментар

Водещи новини