Оставиха внука на Цар Киро в ареста (снимки)

  • 06 октомври 2011 15:09

  • 90
  • 7
Оставиха внука на Цар Киро в ареста (снимки)
©

Асеновградският районен съд остави в ареста внука на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от по обвинение в закана за убийство.

Съдът прецени, че са налице всички предпоставки за налагане на най-тежката мярка за неотклонение. Досъдебното производство е започнало на 3 октомври 2011 г., а престъплението е извършено на 23 септември като жалбата е подадена от Веселин Христев.

Общо шестима души са свидетелствали за извършеното от Рашков престъпление, като петима са преки очевидци. Законът предвижда лишаване от свобода до шест години. Налице са предпоставки, че той може да се укрие, тъй като лицето няма посочен постоянен адрес. Веднъж той сочи адрес за пребиваване в Пловдив, а днес той е казал, че пребивава в Катуница. Лицето често пътува зад граница и затова има реална опасност той да извърши ново престъпление и да се укрие.

Освен това според съда са налице множество характеристични данни, че Рашков-младши е склонен да извършва посегателства върху граждани и да нарушава обществения ред. Престъплението, по което сега са му повдигнати обвинения, е извършено с изключителна дързост и агресивност, каза съдия Иван Шейтанов. Затова най-адекватната мярка за неотклонение за него е „задържане под стража”.

Мярката може да бъде обжалвана в тридневен срок пред Пловдивския окръжен съд. При обжалване, следващото дело е насрочено за 11 октомври от 16.00 часа. За решението на съда трябва да бъде уведомен и бащата Ангел Рашков.

Кирил Рашков-младши е вдовец с две деца, основание образование, безработен, пътува често в чужбина. Жена му се е самоубила преди време.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
90 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.11.17 | 16:27

7
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.11.17 | 16:27

6
Na sapun we
Йехова

2011.11.17 | 16:27

5
Мръсен мангал !!! Убиец !!! Доживот в затвора !!!

2011.11.17 | 16:27

4
da umre ciganina
Ицо

2011.11.17 | 16:27

3
Че нали ако излезат с дядо мо ще ги изтрепат ;)
Mitar II Makedonski

2011.10.07 | 13:55

2
Eb..vi Asenovci, Dulovci et.cetera(i ostanat ili i druzi/jebiga), ako eden glamja- chumur, cigan i da ne kazam skapan majmun Vi pravi vo BG berbat (ne znam na bugarski kako bi kazal, anti drzaven element, DA MI E ZIV (ama ne e) ADOLF!!!Srbski kazano CIGANE NA VRBE (ako se razbirame, VRBA e krivo drvo pokraj reka nameneto za besenje). zabeleska: Bugarskite cigani se OPASNI ZA ZIIVOt, ZDRAVJE i EKOLOGIJA.
ПРЕПИСАНО ЗА ОБЩО ИЗВЕСТЯВАНЕ

2011.10.07 | 13:55

1
2011-10-06 - 08.10 (събота) 19.00ч. гр. София Пилоните на НДК След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие. Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение. Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие. Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се предвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело. В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър. Все още има шанс да го спасим! Или няма клинична пътека за това? От опечалените близки и роднини на покойника. ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини