Ангелкова: Очаквам Бранимир Ботев да се оттегли сам

  • 27 ноември 2014 11:02

  • 1966
  • 0
Ангелкова: Очаквам Бранимир Ботев да се оттегли сам
©

Назначаването на Бранимир Ботев за заместник-министър на туризма се наложи заради изричното настояване на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Това каза днес в Пловдив министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard веднага след откриването на Петата международна среща на туроператорите.

Тя добави, че се надява Ботев да се оттегли сам, тъй като срещу него има недоволство от страна на браншовите организации в сектора. Ангелкова каза, че ще има двама заместници. Структурата в Пловдив остава като ще бъде или дирекция или отдел, съобщи Ангелкова.

Централната администрация на ведомството ще е в София, най-вероятно в сградата на Министерството на инвестиционното проектиране на улица "Съборна". Предвижда се Министерството на туризма да има 120 щатни бройки, разкри министърът на туризма.

Следващата седмица всички институции, ангажирани със зимния туризъм ще направят съвместна проверка на готовността на курортите за сезона. Инспекцията ще е първо в Боровец, а след това в Пампорово и Банско.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1966 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини