Зорница Линдарева в афера със Сако?

  • 27 ноември 2014 09:51

  • 6074
  • 0
Зорница Линдарева в афера със Сако?
©

Манекенката Зорница Линдарева беше заснета от папараци на столичен вестник в компанията на Стефан Бонев-Сако. След излизането си от „ВИП брадър” Линдарева често е засичана заедно със сочения за наркобос Бонев. Прокуратурата сочи Сако за организатор и ръководител на престъпна група.

Той е разведен от три години, като се смята, че разводът е направен, за да може той да спаси имуществото си.

Преди дни Сако и Линдарева бяха открити в скъп столичен ресторант. Зорница бил в компанията на приятелки, а Сако и хората му се присъединили към тях. Папараците ги проследили до автоборса към покрайнините на града, където твърдят, че бизнесменът й избирал кола.

Манекенката не отрича, че познава Сако и често се среща с него. Тя обаче не потвърждава двамата да имат интимни отношения.

Официално нейна половинка е бившият й приятел Иво, с който се събрала след края на „ВИП брадър” и окончателната раздяла с любовника си Стефан Манов-Тачо. Нейни близки твърдят, че отношенията им куцат и тя е избягала в обятията на Сако.

Близостта на манекенки с известни босове отдавна не е изненада за никого. Преди време папараци сгащиха "Мис България" Наталия Гуркова в компанията на Киро Японеца в доста разгорещена сцена.

Последвайте канала на

Novini.bg
6074 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини