Правосъдният министър: Всички институции са в криза (видео)

  • 27 ноември 2014 08:09

  • 2073
  • 2
Правосъдният министър: Всички институции са в криза (видео)
©

"Не знаем дали тефтерчето на Филип Златанов ще попадне в доклада на Европейската комисия. Това, което ще попадне обаче със сигурност в доклада са са институционалните действия", заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия министърът на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"В България всички институции, не само прокуратурата, са в криза. Важното е обаче, че именно прокуратурата излезе с предложения за вътрешна реорганизация. За първи път се случва главен прокурор да излезе с предложения за промени", каза Иванов.

Има едно здравословно осъзнаване на това, че има проблеми, поясни той и добави, че е важно да се отговори на очакванията не толкова на Европейската комисия, а на българските граждани.

"Освен конкретните хора с конкретните инициали в тефтерчето на Златанов има конкретни причини да ги има тези играчи", заяви правосъдният министър.

На въпрос какво той си записва в неговото тефтерче, Иванов отговори, че няма такова и добави, че заради това отнася и критики.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2073 2

Коментари 2

Добави коментар
истината

2014.11.27 | 13:06

2
всеки знае ,че трябва виновните по високите етажи на властта да са в затвора ,само вие не !!Правите се всички на глъмави ,защото сте затънали до ушите в л.ина !!

2014.11.27 | 11:14

1
Поредния сплескан уй, който е там за да не свърши работа....

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини