Инсталация на летище Хийтроу позволява да пропътувате света чрез аромати

  • 26 ноември 2014 20:54

  • 1318
  • 0
Инсталация на летище Хийтроу позволява да пропътувате света чрез аромати
©

Най-новата атракция на Лондонското летище Хийтроу може да ви пренесе в някои от най-вълшебните дестинации по целия свят, без да дори да излизате от Терминала.

Инсталацията представлява глобус с инсталиран дозатор на миризми, който вдъхновява пътниците за далечни пътувания, пише сп. "Обекти", цитирайки distractify.com.

Бразилия мирише на: "върхова нотка на галбан, средни нотки на кафе, жасмин, бразилскa орхидея и тютюн, и базови нотки на кожа, мускус и пачули".

Япония мирише на: "връхни нотки на морски водорасли, средни нотки на зелен чай и татами, и базови нотки на амбра и Хиноки".

Тайланд включва: "върхови нотки на лимонена трева и чили, Близкия внимание кокос, и база за сведение корен от джинджифил."

Южна Африка е описана като "Сафари приключение в сухите равнини, дива земни флора и фауна: връхни нотки на дива трева, сено и ароматни масла, средни нотки на кожа, африкански мъх и базови нотки на гори и мускус"

"Мистичните" аромати на Китай включват: "върхови нотки на османтусов цвят и бамбук, средна нотка на черен чай и базова нотка на тамян."


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1318 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини