Какво най-много комплексира жените

  • 26 ноември 2014 15:58

  • 2336
  • 1
Какво най-много комплексира жените
©

Представяме най-сериозните пробиви в системата на женското съсловие. Благодарение на тях ще осъзнаете, че животът на мъжа е истинска приказка!

Килограмите

Казано е, че големите цици не се зачитат, ако обиколката на задника е по-широка от каца за зеле. Вечната окопна битка между мазнините в гърдите и задника не може да се подмине с лека ръка. Липсата на гърди намалява шансовете на жената за страстни нощи с 30% през седмицата и с 50% през уикенда.

Дори и сладкарят пуска солени сълзи в брашно тип 500, когато види дебелата жена да се търкаля до сладкарницата, за да се види с приятелки за "кафе" с 3 килограма захар под формата на охладени торти. И после казват, че земетресението било случайност.

Благодарение на дебелите жени, някои хора станаха милионери, продавайки книги за отслабване, лекарства за отслабване и дори син камък за отслабване. Ефектът е гарантиран, защото колкото повече ги употребява една жена, толкова повече отслабва и това се забелязва най-често в мисловните дейности. Някои са готови на всичко, за да успеят да наместят задника с размери на преуспяващо ТКЗС в прилепналата рокля.

Спокойно дами, хапвайте смело, липосукцията става все по-евтина!

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2336 1

Коментари 1

Добави коментар
eбльо

2014.11.27 | 12:27

1
ох,на батка трътчиците....да ва схрускам,мамини пухкавелки! колко сте ми апетитничкиии.....

Добави коментар

Водещи новини