20 дни издирват 22-годишната Моника (снимка)

  • 26 ноември 2014 13:37

  • 5997
  • 0
20 дни издирват 22-годишната Моника (снимка)
©

МВР-Плевен издирва безследно изчезналата Моника Стефанова Петрова на 22 години. Тя е с постоянен и настоящ адрес в град Белене, съобщават от МВР.

Момичето е в неизвестност от 6 ноември 2014 година, когато е съобщила на родителите си, че заминава за град Мизия да види приятеля си.

На същата дата, родителите са разговаряли по телефона с Моника и тя е съобщила, че е на автогарата в град Плевен и чака автобус за град Белене. От този момент те нямат връзка и не са получавали никакво известие.

Моника Стефанова Петрова е средна на ръст, с нормално телосложение, стройна, на видима възраст 20 – 25 години; лице – овално, бяло, гладко, има бенка на лицето на брадичката - долу вдясно. Моника има права, черна, гъста и дълга коса; устни – дебели; нос – чип; очи – кафяви. Била е облечена със светли дънки, черни маратонки, черно боди, пуловер сив на цвят и сиво яке.

От МВР-Плевен умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на т. 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5997 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини