Арестуваха и глобиха баща заради арогантно поведение в училище

  • 26 ноември 2014 11:01

  • 1871
  • 0
Арестуваха и глобиха баща заради арогантно поведение в училище
©

Баща отнесе глоба от 200 лева заради арогантно поведение в училището на сина му, съобщиха от ОД на МВР-Шумен.

Сигнал за инцидента е подаден на 25 ноември 2014 г. в 08:14 часа на тел. 112.

В сигнала е посочено, че в основно училище в град Шумен е влязло лице, което се е представило за баща на момче от първи клас и го е отвело. На място е изпратен екип на РУМВР Шумен.

Пред полицейските служители 57-годишен мъж от ръководния персонал на учебното заведение обяснил, че малко преди това в сградата влязъл мъж, който заявил, че иска да вземе сина си. Разяснено му е, че трябва да изчака завършването на часа, за да не се нарушава учебния процес. Мъжът продължил да върви по коридора и направил опит да го удари. 59-годишен мъж, който участвал в охраната на училището го хванал, но той го избутал. Влязъл в класната стая, където продължил да се държи арогантно. При излизане от сградата отправил заплахи към охранителя и присъстващите.

В хода на проведените незабавни мероприятия е установена самоличността и местонахождението на мъжа. Това е 26-годишен с инициали А.Й. от град Шумен.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Съставен му е акт по УБДХ. С решение на Районен съд Шумен му е наложено наказание „глоба” в размер на 200 лева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1871 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини