Бременна катастрофира в Благоевград

  • 26 ноември 2014 08:43

  • 1289
  • 0
Бременна катастрофира в Благоевград
©

Два автомобила се удариха късно снощи в Благоевград. Единият е управляван от 21-годишна жена, бременна в седмия месец. За щастие, тя не е пострадала, съобщи "24 часа".

Пътният инцидент стана в 22,50 часа в района на Първо студентско общежитие. На кръстовището между улиците "Дойран" и "Славянска" се сблъскват "Ауди" и спортен модел "Фиат".

Аудито, управлявано от бременната жена, излиза откъм Механо техникума, навлиза в кръстовището и отнема предимството на идващия откъм университета "Фиат". Следва сблъсък, спирачният път на фиата е над 5 метра. За късмет на бременната водачка, ударът е в предната лява част на двигателния отсек, а не във вратата й. Фиатът се е движел с висока скорост, но е с предимство. Кръстовището, където стана инцидента е рисково. Няма видимост от паркираните пред общежитията и многобройните заведения автомобили.

21-годишната водачка била на кафе с приятелка. Транспортирана е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където е консултирана, но не е пожелала хоспитализация. Водачът на фиата също не е пострадал.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини