Такса до 389 лв., ако депозит в КТБ се изтегли в брой

  • 25 ноември 2014 21:07

  • 4239
  • 13
Такса до 389 лв., ако депозит в КТБ се изтегли в брой
©

До 389 лева може да стигне таксата, ако вложител изтегли депозита си от КТБ в брой. Това става ясно от тарифата, публикувана на сайта на фонда за гарантиране на влоговете.

Във вторник от институцията обявиха и 9-те банки, през които от 4 декември ще се изплащат депозитите в КТБ. Това са Алианц Банк, Банка ДСК, Обединена българска банка, Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, СИБАНК, УниКредит Булбанк, Централна кооперативна банка и Юробанк.

Хората и фирмите са разпределени в определена банка спрямо последната цифра от съответно ЕГН или ЕИК и Булстат. Още в първия ден всеки вложител може да получи целия размер на гарантираната сума срещу документ за самоличност или за юридическите лица - ЕИК или Булстат.

По-рано днес стана ясно, че вложителите с гарантирани депозити в Корпоративна търговска банка са 255 000. Те могат да изтеглят парите в брой, да ги оставят в банката или да ги преведат в друга.

Според обявената тарифа, ако вложител прехвърли парите в друга банка, няма да дължи такса, ако сумата е под 100 000 лева. За по-големите депозити за превода ще се плащат 12 лв., пише "24 часа".

Последвайте канала на

4239 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.27 | 08:02

13
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.27 | 08:01

12
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.27 | 08:00

11
''ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. ПЕЧАТ.С уважение:''А. Емин'' Извод: Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин, за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Събуди се Българино!

2014.11.27 | 07:59

10
АТАКА ДПС и БСП на валст, Банките фалират
НЕГЛАСУВАЛ

2014.11.27 | 07:59

9
Не плашете хората, с наказателни такси, щото ще ви съдят в Страсбург, до дупка, а ми кажете, кой открадна парите, на гласувалите папагали, мамицата ви негодническа!!!
fazan

2014.11.27 | 07:59

8
Pederasi v parlamenta,Pederasi v bankite ,Pederasi na vsiakade.Ako tazi taksa vleze v sila prizovavam cialoto obshtestvo nachelo s armiata i policiata na grajdanska voina protiv pravitelstvoto i bankerite.

2014.11.27 | 07:59

7
Кой открадна парите от ктб ????????????

2014.11.26 | 11:49

4
ТИКВИТЕ !
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.27 | 07:59

6
Волен Сидеров и АТАКА подкрепиха ДПС в миналото правителство, с което се съгласиха фирмите на ДПС да изсичат горите ни. Както АТАКА се съгласиха да премахнат Горските стражи във Варна и Бургас за да може фирмите на ДПС безпрепятствено да изсичат горите ни, десетки служители на горското останаха без работа заради идиотина Волен Сидеров, който подкрепи правителството на ДПС и БСП, с което стана съучастник във изсичането на горите ни!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.26 | 11:50

5
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

2014.11.26 | 03:45

1
ta.i baf tupoto par4e neskoposano BOLEN MOZUK
Питащ

2014.11.26 | 11:48

3
А в какво да се изтегли в домати или Полски ябълки?

Добави коментар

Водещи новини