Кейти Пери обижда папарак

  • 25 ноември 2014 12:49

  • 4031
  • 0
Кейти Пери обижда папарак
©

Кейти Пери бе изловена от папараци на нудистки плаж в Австралия. Пери била щракната на плажа "Обелиск" край Сидни, известен с това, че на него се допускат и хомосексуалисти. Според певицата папараците я ухажвали агресивно и обещали, че ще я оставят на мира, ако тя им позволи да я снимат, пише в. "Новинар".

Кейти не разрешила, но папараците все пак я снимали. С цел камуфлаж самите те били без бански. Бясна от случилото се, изпълнителката изля гнева си в социалните мрежи, първо в "Инстаграм", а после в "Туитър".

"Към пресата в Австралия: трябва да се срамувате от своите папараци! Никакво уважение, никаква толерантност от тяхна страна. Опитвах се да се пека тихо и кротко на плажа, когато тези се появиха и взеха да нахалстват. Хората наоколо ми се притекоха на помощ, но онези продължиха, хилейки се нагло", написа Пери в "Инстаграм".

След което тъмнокосата Барби продължи да сипе огън и жупел в "Туитър": "Австралийските таблоиди да внимават! Само някой от тях да си позволи да публикува снимките ми по бикини, които тези дърти перверзници направиха без мое разрешение! А Джейми Фосет да има предвид, че имаме снимки на малкия му п*нис и малко по-големичките му топки. Ти си пълен психопат!"

Въпросният Фосет стана известен през 2005 г., когато успя да издебне и снима гола Никол Кидман в дома и в Сидни. Актрисата обаче успя да го осъди и папаракът трябваше да плати 1 млн. австралийски долара компенсация.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4031 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини