Zakk Wylde и бандата му Black Label Society за пръв път в България!

  • 25 ноември 2014 11:51

  • 720
  • 0
Zakk Wylde и бандата му Black Label Society за пръв път в България!
©

Титаничният екс-китарист на Ozzy Osbourne - Zakk Wylde и бандата му Black Label Society ще свирят за пръв път в България по покана на Loud Concerts.

Визитата им е на 26 юли 2015 г., а мястото - зала “Универсиада”.

Билетите за концерта са в продажба от днес ексклузивно в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly.

Първите 50 билета ще бъдат на специална промо цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване, пропуските ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Black Label Society имат зад гърба си издадени девет студиини албума, а датата им у нас е в подкрепа на последната им продукция “Catacombs of the Black Vatican”, издадена по-рано тази година. Турнето на бандата вече тече с пълна сила – до януари са в Канада, след което се връщат за няколко дати в щатите, преди да стартират с европейската си обиколка.

В началото на октомври Zakk успя да се включи при гостуването на турнето Experience Hendrix в Сан Диего, наред с китаристите Kenny Wayne Shepherd, Jonny Lang, Rich Robinson от “Black Crowes’, Eric Johnson, блус легендата Buddy Guy и други. Над 3 часовото незабравимо шоу с парчета на Hendrix - от “Purple Haze” до “Angel”, наелектризира публиката, а Zakk буквално се впусна сред феновете, докато се вихреше на китарата.

Концертът на Black Label Society на 26 юли 2015 г. в зала “Универсиада” със сигурност ще осмисли лятото на феновете на тежката музика у нас! Понастоящем бандата е в състав: Zakk Wylde, John DeServio (бас, бек вокали), Jeff Fabb (ударни), Dario Lorina (бек вокали, ритъм китара).

Последвайте канала на

720 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини