Премиера на детския мюзикъл ''Шумът на върбите''

  • 25 ноември 2014 11:24

  • 1253
  • 0
Премиера на детския мюзикъл ''Шумът на върбите''
©

За първи път в България, Сатиричен театър „Алеко Константинов” представя световния шедьовър на Кенет Греъм – „Шумът на върбите”.

Мюзикълът за малки и големи ще се играе на 1 и 3 декември 2014 от 19,30 ч. и на 6, 13, 14, 20 и 28 декември 2014 от 11,30 ч. Адаптацията на текста е на Алън Бенет.

Заповядайте да чуете с детето си „Шумът на върбите” - това е свят изпълнен с игри и приключения, свят на истинско приятелство, на всеобхватното детско любопитство… Нека си позволим поне за час да се потопим в свят на просветлена хармония и доброта, които така ни липсват.

Спектакълът е изключително подходящ за семейна публика. Целта на режисьора Здравко Митков е да възпитава по-високи ценности в сърцата на малките ни гости. Стремежът на постановката е да породи любов и интерес към театъра у бъдещата си публика, както и да удовлетвори наличния глад за това изкуство сред децата.

Многобройният и звезден актьорски състав, включващ: Александра Сърчаджиева, Йорданка Стефанова, Нона Йотова, Жанет Иванова, Кирил Ефремов, Пламен Сираков, Пламен Великов, Светломир Радев, Михаил Сървански, Явор Борисов, Мартин Каров, както и група студенти от НАТФИЗ, гарантира качество и непрестанна забава!

Постановката на Здравко Митков е визуално богата, магическото пространство е изградено с много въображение от сценографите Васил Рокоманов и Силва Бъчварова. Музиката е на известния композитор Данко Йорданов.

Билети на касата на театъра: ул. „Стефан Караджа” 26

Последвайте канала на

1253 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини